Сарајево: Куће под водом, обустављен саобраћај

Киша која је падала током ноћи направила је велике проблеме у Кантону Сарајево. Осим што су поплављене саобраћајнице у главном граду Босне и Херцеговине, многа насеља су под водом и без струје.

Босна и Херцеговина 05.11.2021 | 07:33
Сарајево: Куће под водом, обустављен саобраћај

Читаоци портала Клиx.ба јављају да су, због обилних падавина и излијевања потока и рјечица, куће поплављене у многим мјестима у Сарајеву и околини.

Проблеме су направиле ријеке Жељезница и Тилава па се тако велика количина воде излила у дворишта у насељима Отес, Влаково, Бутмир, Доњи Которац и другим мјестима.

У овим насељима грађани немају струје нити, како кажу, могућност да било шта санирају. Многима су угрожене и домаће животиње које узгајају.

Вода је и на главним, као и споредним саобраћајницама у Сарајеву, а тролејбуски саобраћај према Добрињи је обустављен. Полиција код џамије Краља Фахда преусмјерава путничке аутомобиле на алтернативне правце према Добрињи.

(Клиx  Фото:Клиx)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Србо

05.11.2021 06:58

Зар за то паре нису уложене да се то среди од прошлих поплава, тако каже власт, а и извјештај је поднесен за урађен посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дискретно

05.11.2021 09:16

Е сад, ове куце без фасада и јадног изгледа, то су куце бораца за слободу и постеног народа. Ове друге, лијепе, то су куце профитера, затим успјесних приватника. Њима це дрзава мозда и надокнадити стету јер су угледни, ови други нису ни били...