Жена пронађена полугола и везана исценирала случај

Мостарка која је јуче пронађена везана и полугола у напуштеном објекту поред Мостарског језера на локалитету Врапчићи је инсценирала цијели догађај, потврђено је за Клиx.ба.

Босна и Херцеговина 04.11.2021 | 16:37
Жена пронађена полугола и везана исценирала случај

Према досад прикупљеним и провјереним информацијама добијеним из Полицијске управе Мостар, не ради се о постојању кривичног дјела, већ о инсценираном случају пронађене особе", казала је портпаролка Тужилаштва ХНК Ана Раич.

Након што је јуче пронађена дјевојка (1994. годиште), хитно је хоспитализована у Кантоналну болницу "Др. Сафет Мујић", гдје је полицији и љекарима рекла да се не сјећа ничега што би могло разјаснити како се нашла у напуштеном објекту.

Због тешког психичког стања она је затим смјештена на Одјел психијатрије, а полиција је покренула опсежне истражне радње уз помоћ којих су утврдили да је дјевојка лагала.

"Полицијска управа Мостар и даље ради на утврђивању околности везаних за наведени случај под надзором Кантоналног тужилаштва ХНК“, казала је Раич за Клиx.

(БН Фото: Клиx) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Бијељинац

04.11.2021 15:45

Гдје је онај сто би хапсио нацелника МУП-а?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сигурно

04.11.2021 17:22

Варала,момка са неком барабом.Када је раскринкана,мало се скинула,па као насиље.Усрана мотка ,по голом дупету закон.

Name

ПЕРУН

04.11.2021 18:12

Пошто је, како су изјавили псхијатријски случај, најлакше је изјавити да је исценирала, него пронаћи починитеља а можда је и неко познат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перун

04.11.2021 22:06

Исто мишљење имам.Ово је"ДРЖАВА"у којој су невини у затворима,а криминалци на слободи,што јасно показује каква је то држава и у чије сврхе служи.