Žena pronađena polugola i vezana iscenirala slučaj

Mostarka koja je juče pronađena vezana i polugola u napuštenom objektu pored Mostarskog jezera na lokalitetu Vrapčići je inscenirala cijeli događaj, potvrđeno je za Klix.ba.

Bosna i Hercegovina 04.11.2021 | 16:37
Žena pronađena polugola i vezana iscenirala slučaj

Prema dosad prikupljenim i provjerenim informacijama dobijenim iz Policijske uprave Mostar, ne radi se o postojanju krivičnog djela, već o insceniranom slučaju pronađene osobe", kazala je portparolka Tužilaštva HNK Ana Raič.

Nakon što je juče pronađena djevojka (1994. godište), hitno je hospitalizovana u Kantonalnu bolnicu "Dr. Safet Mujić", gdje je policiji i ljekarima rekla da se ne sjeća ničega što bi moglo razjasniti kako se našla u napuštenom objektu.

Zbog teškog psihičkog stanja ona je zatim smještena na Odjel psihijatrije, a policija je pokrenula opsežne istražne radnje uz pomoć kojih su utvrdili da je djevojka lagala.

"Policijska uprava Mostar i dalje radi na utvrđivanju okolnosti vezanih za navedeni slučaj pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva HNK“, kazala je Raič za Klix.

(BN Foto: Klix) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Bijeljinac

04.11.2021 15:45

Gdje je onaj sto bi hapsio nacelnika MUP-a?

ODGOVORITE
Name

Sigurno

04.11.2021 17:22

Varala,momka sa nekom barabom.Kada je raskrinkana,malo se skinula,pa kao nasilje.Usrana motka ,po golom dupetu zakon.

Name

PERUN

04.11.2021 18:12

Pošto je, kako su izjavili pshijatrijski slučaj, najlakše je izjaviti da je iscenirala, nego pronaći počinitelja a možda je i neko poznat.

ODGOVORITE
Name

Perun

04.11.2021 22:06

Isto mišljenje imam.Ovo je"DRŽAVA"u kojoj su nevini u zatvorima,a kriminalci na slobodi,što jasno pokazuje kakva je to država i u čije svrhe služi.