Водоинсталатер уграђивао камере у купатила да би гледао људе док се купају

Водоинсталатер Џејмс Хулм (57) ухапшен је због тога што је приликом радова у купатилу инсталирао камере у домове муштерија како би могао да их посматра како се купају.

Занимљивости 03.11.2021 | 17:30
Водоинсталатер уграђивао камере у купатила да би гледао људе док се купају

Његове криминалне радње откривене су тек након инцидента који се догодио у Клифтону 2018. године, када је једна жена сасвим случајно пронашла једну од камера у свовм тоалету у приземљу, која је била причвршћена за лавабо.

Након што је пронашла камеру, одмах се суочила са њим, након чега је признао шта је урадио и побегао са имања заједно са уређајем за снимање, преноси Метро.

Жена је случај пријавила полицији, а Хулм је убрзо након тога ухапшен.

 

Откривено је да је исто то радио и у осталим купатилама где је имао интервенције око цевовода, а када су истражитељи претражили његове телефоне и лаптопове, открили су више од 300 фотографија нагих људи из купатила, што жена, што мушкараца, што деце.

Он је признао да је камере постављао како би задовољавао своје сексуалне потребе, али је порекао да је педофил и да се није никад самозадовољавао гледајући голу децу.

– Ово је тешка повреда поверења и инвазиија на приватност на унапред смишљен начин ради сопственог с*ксуалног задовољлства. Хулм ће до краја живота морати да живи са овом срамотом – навео је инспектор Џонатан Купер.

Хулм је осуђен на 12. мессеци затвора на завршном рочишту 27. октобра.

(еспресо.цо.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар