Vodoinstalater ugrađivao kamere u kupatila da bi gledao ljude dok se kupaju

Vodoinstalater Džejms Hulm (57) uhapšen je zbog toga što je prilikom radova u kupatilu instalirao kamere u domove mušterija kako bi mogao da ih posmatra kako se kupaju.

Zanimljivosti 03.11.2021 | 17:30
Vodoinstalater ugrađivao kamere u kupatila da bi gledao ljude dok se kupaju

Njegove kriminalne radnje otkrivene su tek nakon incidenta koji se dogodio u Kliftonu 2018. godine, kada je jedna žena sasvim slučajno pronašla jednu od kamera u svovm toaletu u prizemlju, koja je bila pričvršćena za lavabo.

Nakon što je pronašla kameru, odmah se suočila sa njim, nakon čega je priznao šta je uradio i pobegao sa imanja zajedno sa uređajem za snimanje, prenosi Metro.

Žena je slučaj prijavila policiji, a Hulm je ubrzo nakon toga uhapšen.

 

Otkriveno je da je isto to radio i u ostalim kupatilama gde je imao intervencije oko cevovoda, a kada su istražitelji pretražili njegove telefone i laptopove, otkrili su više od 300 fotografija nagih ljudi iz kupatila, što žena, što muškaraca, što dece.

On je priznao da je kamere postavljao kako bi zadovoljavao svoje seksualne potrebe, ali je porekao da je pedofil i da se nije nikad samozadovoljavao gledajući golu decu.

– Ovo je teška povreda poverenja i invaziija na privatnost na unapred smišljen način radi sopstvenog s*ksualnog zadovoljlstva. Hulm će do kraja života morati da živi sa ovom sramotom – naveo je inspektor Džonatan Kuper.

Hulm je osuđen na 12. messeci zatvora na završnom ročištu 27. oktobra.

(espreso.co.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar