Тужи врачару јер је и даље проклет!

Мауро Рестрепо из САД-а, тужи врачару за превару, тврдећи да је лажно обећала да ће моћи да скине клетву коју је на њега бацила његова бивша девојка али он је и даље проклет.

Занимљивости 02.11.2021 | 16:33
Тужи врачару јер је и даље проклет!

Мауро Рестрепо, из Лос Анђелеса у Калифорнији, потражио је помоћ око свог брака, а након Гоогле претраге за видовњацима и врачарама 17. септембра, одлучио се за Софију Адамс, на чијој wеб страници писало да је она “психички специјалиста за љубав”

“То је тужиоца учинило сигурнијим да је разговарао са професионалцем који би му могао помоћи“, наводи се у тужби поднетој прошлог петка Вишем суду у Торансу.

Али то није био случај, каже Рестрепо, који тражи најмање 25.000 долара надокнаде штете, плус казнену одштету након што  услуге Адамсове, нису ни на који начин помогле његовом браку односно и даље је остао проклет од стране његове бивше девојке.

Током читања тарот карата, врачара Адамс је рекла Рестрепу да има “лошу срећу“, како се наводи у тужби. Адамсова га је тада обавестила да је његова бивша девојка унајмила врачару да баци клетву на њега преноси Метро

Уколико она врачара не уклони клетву, Рестрепо и његова породица би били увеликој “несрећи и у опасности“, рекла му је Адамсова те додала да ће јој  требати 5.100 долара да је уклони, па јој  је дао 1.000 долара депозита.

“Упркос  обећањима Адамсове, врачара ни на који начин није помогла Рестреповом браку“, наводи се у тужби, па је решио да је тужи калифорнијском суду и од ње потражује 25.000 долара одштете.

Као резултат свега овога, наводи се да је Рестрепо патио од анксиозности и тескобе и имао је безброј ноћи без сна. У тужби се такође наводи да Адамсова користи свој посао да нанесе штету другима у заједници користећи предности клијената.

Софија Адамс, муж, ћерка и власници њеног предузећа у тужби именује посао Специјалистом за психичку љубав, наводећи да су сви знали да је погрешно користила своју улогу те је тако искориштавала своје потенцијалне и садашње клијенте те ништа нису урадили да је спрече.

У одбрани врачаре Адамс , у њеној противужби је наведено да она има дозволу за обављање психичких услуга и повезаних послова, коју јој је издао град Гардена.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар