Tuži vračaru jer je i dalje proklet!

Mauro Restrepo iz SAD-a, tuži vračaru za prevaru, tvrdeći da je lažno obećala da će moći da skine kletvu koju je na njega bacila njegova bivša devojka ali on je i dalje proklet.

Zanimljivosti 02.11.2021 | 16:33
Tuži vračaru jer je i dalje proklet!

Mauro Restrepo, iz Los Anđelesa u Kaliforniji, potražio je pomoć oko svog braka, a nakon Google pretrage za vidovnjacima i vračarama 17. septembra, odlučio se za Sofiju Adams, na čijoj web stranici pisalo da je ona “psihički specijalista za ljubav”

“To je tužioca učinilo sigurnijim da je razgovarao sa profesionalcem koji bi mu mogao pomoći“, navodi se u tužbi podnetoj prošlog petka Višem sudu u Toransu.

Ali to nije bio slučaj, kaže Restrepo, koji traži najmanje 25.000 dolara nadoknade štete, plus kaznenu odštetu nakon što  usluge Adamsove, nisu ni na koji način pomogle njegovom braku odnosno i dalje je ostao proklet od strane njegove bivše devojke.

Tokom čitanja tarot karata, vračara Adams je rekla Restrepu da ima “lošu sreću“, kako se navodi u tužbi. Adamsova ga je tada obavestila da je njegova bivša devojka unajmila vračaru da baci kletvu na njega prenosi Metro

Ukoliko ona vračara ne ukloni kletvu, Restrepo i njegova porodica bi bili uvelikoj “nesreći i u opasnosti“, rekla mu je Adamsova te dodala da će joj  trebati 5.100 dolara da je ukloni, pa joj  je dao 1.000 dolara depozita.

“Uprkos  obećanjima Adamsove, vračara ni na koji način nije pomogla Restrepovom braku“, navodi se u tužbi, pa je rešio da je tuži kalifornijskom sudu i od nje potražuje 25.000 dolara odštete.

Kao rezultat svega ovoga, navodi se da je Restrepo patio od anksioznosti i teskobe i imao je bezbroj noći bez sna. U tužbi se takođe navodi da Adamsova koristi svoj posao da nanese štetu drugima u zajednici koristeći prednosti klijenata.

Sofija Adams, muž, ćerka i vlasnici njenog preduzeća u tužbi imenuje posao Specijalistom za psihičku ljubav, navodeći da su svi znali da je pogrešno koristila svoju ulogu te je tako iskorištavala svoje potencijalne i sadašnje klijente te ništa nisu uradili da je spreče.

U odbrani vračare Adams , u njenoj protivužbi je navedeno da ona ima dozvolu za obavljanje psihičkih usluga i povezanih poslova, koju joj je izdao grad Gardena.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar