Пензионер у пар година два пута освојио по 2 милиона долара!

Пензионер из Мериленда, у Сједињеним Државама је освојио по други пуит лутријску премију од 2 милиона долара, након што је освојио прву премију од 2 милиона, пре неколико година.

Занимљивости 01.11.2021 | 15:25
Пензионер у пар година два пута освојио по 2 милиона долара!

Пензионисани комунални радник из Солсберија купио је током пандемије два лутријска тикета “$2,000,000 Рицхер” на локалној бензинској пумпи Еxxон. На првом тикету открио је награду од 100 долара. Али други тикет је био велики, откривајући џекпот од 2 милиона долара!

Добитник је пензионисани комунални радник који се окушао у игри “Богатији за два милиона долара”. Први добитак је имао прије пандемије коронавируса, а други се десио током пандемије.

Срећни играч је открио да је лутријску премију од 2.000.000 долара освојио током пандемије, али је ктикет држао сакривен у сефу до неколико дана пре истека рока.

Током пандемије, не прецизирајући када, на бензинској пумпи Еxxон купио је два листића. На једном је остварио добитак од 100 долара, а на другом џекпот – два милиона долара. То му је био други џекпот на споменутој игри.

Како је добитник казао Лутрији Мериленда, био је мало нервозан и понекад је сумњао да је добитак стваран.

Након што је први пут добио џекпот изјавио је да планира новац потрошити на породични одмор и за безбрижне пензионерске дане. По добијању још једног џекпота поручио да ће новац опет потрошити на породични одмор и обнову куће пише ЦНН.

Имао је и савет онима који играју игре на срећу.

“Будите реални и када играте, немојте играти само за џекпот. Играјте с уживањем и све док уживате у оном што радите победник сте, без обзира да ли добијате или губите”, истакао је.

Исти човек из Мериленда је пре неколико година зарадио свој први добитак од 2 милиона долара и искористио тај новац да финансира своје пензионисање и одведе породицу на одмор, рекли су званичници лутрије.

Споменута игра на срећу “$2.000.000 Рицхер” почела је 25. фебруара 2019. и траје до 1. новембра.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар