Penzioner u par godina dva puta osvojio po 2 miliona dolara!

Penzioner iz Merilenda, u Sjedinjenim Državama je osvojio po drugi puit lutrijsku premiju od 2 miliona dolara, nakon što je osvojio prvu premiju od 2 miliona, pre nekoliko godina.

Zanimljivosti 01.11.2021 | 15:25
Penzioner u par godina dva puta osvojio po 2 miliona dolara!

Penzionisani komunalni radnik iz Solsberija kupio je tokom pandemije dva lutrijska tiketa “$2,000,000 Richer” na lokalnoj benzinskoj pumpi Exxon. Na prvom tiketu otkrio je nagradu od 100 dolara. Ali drugi tiket je bio veliki, otkrivajući džekpot od 2 miliona dolara!

Dobitnik je penzionisani komunalni radnik koji se okušao u igri “Bogatiji za dva miliona dolara”. Prvi dobitak je imao prije pandemije koronavirusa, a drugi se desio tokom pandemije.

Srećni igrač je otkrio da je lutrijsku premiju od 2.000.000 dolara osvojio tokom pandemije, ali je ktiket držao sakriven u sefu do nekoliko dana pre isteka roka.

Tokom pandemije, ne precizirajući kada, na benzinskoj pumpi Exxon kupio je dva listića. Na jednom je ostvario dobitak od 100 dolara, a na drugom džekpot – dva miliona dolara. To mu je bio drugi džekpot na spomenutoj igri.

Kako je dobitnik kazao Lutriji Merilenda, bio je malo nervozan i ponekad je sumnjao da je dobitak stvaran.

Nakon što je prvi put dobio džekpot izjavio je da planira novac potrošiti na porodični odmor i za bezbrižne penzionerske dane. Po dobijanju još jednog džekpota poručio da će novac opet potrošiti na porodični odmor i obnovu kuće piše CNN.

Imao je i savet onima koji igraju igre na sreću.

“Budite realni i kada igrate, nemojte igrati samo za džekpot. Igrajte s uživanjem i sve dok uživate u onom što radite pobednik ste, bez obzira da li dobijate ili gubite”, istakao je.

Isti čovek iz Merilenda je pre nekoliko godina zaradio svoj prvi dobitak od 2 miliona dolara i iskoristio taj novac da finansira svoje penzionisanje i odvede porodicu na odmor, rekli su zvaničnici lutrije.

Spomenuta igra na sreću “$2.000.000 Richer” počela je 25. februara 2019. i traje do 1. novembra.

(Zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar