Шабанов лик није оскрнављен, ево на шта смо мислили

Редитељ Зоран Лисинац прокоментарисао је оштре коментаре на рачун стваралаца филма "Тома", након што су чули реплику која се изговара у поменутом остварењу.

Магазин 01.11.2021 | 10:59
Шабанов лик није оскрнављен, ево на шта смо мислили

Ради се о реплици за коју многи, с разлогом, мисле да се односи на покојног Шабана Шаулића, а пошто естрадни менаџер из филма помиње Шабана и назива га “ганцијем” који шверцује цигарете.

– Није то тај Шабан. То је неки други Шабан, има пар њих. Заиста нисмо мислили на Шаулића. С друге стране, имате шабане и у свакодневном животу! (смијех) – тврди редитељ.

Његово име се у далеко мањој мјери помиње од имена Драгана Бјелогрлића, али Лисинац каже да му не смета што је Бјела “покупио кајмак”, иако је он тај који је одрадио већи дио посла.

– Не. Он је велика звијезда и на нивоу ПР, то је продало филм. Мени је била велика школа да радим с њим и све је то у реду – истакао је Лисинац.

За разлику од неких, који су причали да нису очекивали баш оволики успјех “Томе”, Зоран каже да он јесте.

– Искрено, колико год то сада можда звучало претенциозно, ја сам очекивао да ће бити хит. Нама је било важно да направимо филм о којем ће људи позитивно причати када изађу из биоскопа, а не да се питају: „Шта сам ја ово гледао?“ – поручио је Лисинац.

(Новости Фото: В. Данилов/Инстаграм/филмтома)

Коментари / 0

Оставите коментар