"Штедња је важна за појединца али и цијело друштво"

Прошло је 97 година од првог Конгреса представника свјетских штедних институција у Милану. Тим поводом, Наша банка обиљежавајући Свјетски дан штедње подсјећа колико је штедња важна за развој појединца али и цијелог друштва. 

Република Српска 31.10.2021 | 12:33
"Штедња је важна за појединца али и цијело друштво"

Упркос смањењу каматних стопа на тржишту, Наша банка је успјела да очува повјерење клијената и нуди широку палету услуга штедње, с обзиром на то да депозити клијената чине њен основни извор финансирања.

“Ове године Наша банка у понуди производа орочене штедње, као нови производ, нуди постепену штедњу која је прилагођена могућностима готово свих клијената. Постепена штедња омогућава клијентима да дугорочно штеде по веома повољним условима и атрактивној каматној стопи”, објаснила је Алиса Спахић, портпарол “Наша банка” у Бијељини.

Клијентима овај тип штедње омогућен је у домаћој И евро валути, а намијењен је свим депонентима, укључујући и дјецу.

“Ради се о производу чији је минимални почетни улог 50.00 КМ, минималне мјесечне уплате 25.00 КМ или више, зависно од могућности И жеље клијената. Клијент може да изврши и привремени раскид орочења, а за достигнути период орочења преко 18 мјесеци, Наша банка исплаћује клијенту И камату обрачунату по одређеној каматној стопи за пријевремени раскид”, истиче Спахићева.

Осим постепене, клијентима су на располагању и друге врсте штедње, које су доступне у свим пословницама Наше банке.

“Банка у понуди има и друге производе орочене штедње, по повољним и веома атрактивним каматним стопамаиИ условима као што су дјечија штедња, намјењена дјеци и младима до навршених 18 година старости, односно, до пунољества, затим рентна штедња, слободна штедња И класична штедња”, објашњавају у Нашој банци, додајући да је ова банка члан АОД и сви депозити клијената су осигурани у складу са Законом о осигурању депозита.

Поводом обиљежавања Свјетског дана штедње, Наша банка припремила је пригодне новчане поклоне за депоненте који се 1. новембра одлуче отворити штедни рачун и орочити новац, независно  коју врсту штедње изаберу, са циљем да подржи здраве навике штедње. 

(БН/ фото: БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Србо

31.10.2021 12:53

Само укажем у ту банку, она је спасила нашег Милу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Yy

31.10.2021 14:00

банке то су највеће криминалне организације,,,овако је и богат банка пред саму пропаст,позивала грађане на штедњу,,,на добре услов за фирме,који предају код њих,,,иако су и тада знали у агенцији за банкарство,,да бобар.банка..пропада,да су из ње извукли милионе.марака,,,довели су у очајно стање све клијенте и физичка и правна лица,,,,,,данас су многе породице уништене,многима су отели станове,куце,,пословне просторе,,и све то политика у договору са врховним судом одрађује,,,,а криминалцима који су добили милионске кредите од бобар.банке,,,њима је опростено,,,,,,,,и ова наса банка,це исто проћи ко бобар

ОДГОВОРИТЕ