Мисица ипак остаје у такмичењу након скандала!

Представница Србије на избору за мис Интерконтинентал Валентина Петровић ипак ће остати у овом такмичењу, и поред скандала који је настао пре пар дана.

Забава 29.10.2021 | 18:44
Мисица ипак остаје у такмичењу након скандала!

Она се, наиме, сликала заједно с представницама Албаније и тзв. државе Косово показујући рукама симбол двоглавог орла, због чега је наишла на осуду јавности, а организаторка и оснивач "Мисс Yу" Весна де Винча образложила је зашто ће Валентина ипак наставити такмичење.

АТАИмагес/М. М.
 

- Након исцрпних разговора унутар компаније "Мисс Yу" и узимања у разматрање свега што се десило протеклих дана, те консултација са власницима избора "Мисс Интерконтинентал", донели смо одлуку да представница Србије Валентина Петровић ипак настави са такмичењем - саопштено је из поменуте компаније за "Телеграф Јетсет".

- Иако је првобитна идеја била да се она врати са овог избора због свог несмотреног потеза, сагледавањем целе слике дошли смо до закључка да би тим потезом само Србија била на губитку. Друга страна - заправо лоби који снажно подржава представнице Албаније и такозване, непризнате државе Косово - постигла би свој циљ и, ако ништа друго, била би морални победник избора - поручила је Весна де Винча.

Принтсцреен Инстаграм
 

- У жељи да ипак фокус ставимо на лепоту и лепе ствари које овакви избори промовишу, са Валентином смо одлучили да наставимо да се боримо и покажемо да смо јачи од свега што се дешава, тако да је подржавамо свим срцем и желимо јој да постигне што бољи пласман на финалу у петак увече у Шарм ел Шеику - додала је она.

Подсетимо, Валентина Петровић нашла се у центру скандала пошто се у Египту на такмичењу фотографисала са колегиницама из Црне Горе, Албаније и тзв. државе Косово показујући симбол тзв. велике Албаније. Мисица се убрзо огласила и рекла да није имала лошу намеру. Валентина се затим јавно извинила свом народу.

- Желим да се јавно извиним због својих непромишљених поступака свом народу и својој држави. Када смо дошли овде, представнице "Косова" и Албаније су имале погледе усмерене ка мени који нису били пријатни. Оне су константно желеле да буду у мом друштву, да се друже са мном, а како сам ја одгајана да немам предрасуде, прихватила сам њихово друштво - поручила је она, након што јој је угашен и Инстаграм профил.

Принтсцреен Инстаграм
 

- Сви су ми говорили да се чувам и да поведем рачуна, али уплела сам се у њихову игру и такозвану дивну енергију, пријатељску настројеност и заборавила сам шта су ми сви говорили. Сада сам сигурна да је то била замка и да је то смишљено. Када су освануле наше слике са три прста, оне су ме блокирале, угашен ми је Инстаграм профил, а оне су стално објављивале наше слике са двоглавим орлом, да испадне да смо се само тако сликале. Проживљавам пакао, прете ми. Бајка коју сам живела постала је катастрофа - казала је Петровићева.

(24седам.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар