Данијела отпратила Петра и избрисала све заједничке фотографије!

Раскид Петра Граше и Данијеле Мартиновић након 24 године везе узбуркао јавност, посебно након што се у медијима појавила информација да је певач сада у љубави са 14 година млађом ћерком Тончија Хуљића, Ханом Хуљић.

Забава 26.10.2021 | 21:47
Данијела отпратила Петра и избрисала све заједничке фотографије!

Да се ова информација није допала ни његовој бившој Данијели, говори њен Инстаграм профил. Певачица је одлучила да у потпуности прецрта Грашу и њихову заједничку прошлост, па га је отпратила са ове друштвене мреже! Поред тога, Данијела је обрисала и фотографије које је имала са бившим.

Petar Grašo, Danijela Martinović
ФОТО: ИНСТАГРАМ ПРИНТСЦРЕЕН

Када је то видео Грашо, урадио је исто. Прво је отпратио Данијелу, а потом уклонио све што га подсећа на њу. Ипак, задржао је једну фотографију и то ону на којој некада срећан пар позира са Северином.

Иначе, Мартиновићева је поред Граша, са Инстаграма обрисала и супарницу Хану, ли и њеног оца <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3781351/хана-хуљиц-петар-грасо" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Тончија ХУљића.

Веза Хане и Петра траје од августа, рекао је извор близак пару. Њени родитељи их подржавају, а почело је да се шушка и да је Хана трудна. Међутим, Грашо је то демантовао.

“Први пут чујем за то. Као и многе информације о којима се пише ових дана, ни ово није истина. Тим више што је Тончи постао још узорнији и забранио деци да ишта раде пре брака”, рекао је Петар за тпортал.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2017/06/28/22/1224793_сцреенсхот-5_фф.јпг?вер=1635239119" алт="Данијела Мартиновић" />
ФОТО: ПРИНТСКРИН YОУТУБЕ

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар