Danijela otpratila Petra i izbrisala sve zajedničke fotografije!

Raskid Petra Graše i Danijele Martinović nakon 24 godine veze uzburkao javnost, posebno nakon što se u medijima pojavila informacija da je pevač sada u ljubavi sa 14 godina mlađom ćerkom Tončija Huljića, Hanom Huljić.

Zabava 26.10.2021 | 21:47
Danijela otpratila Petra i izbrisala sve zajedničke fotografije!

Da se ova informacija nije dopala ni njegovoj bivšoj Danijeli, govori njen Instagram profil. Pevačica je odlučila da u potpunosti precrta Grašu i njihovu zajedničku prošlost, pa ga je otpratila sa ove društvene mreže! Pored toga, Danijela je obrisala i fotografije koje je imala sa bivšim.

Petar Grašo, Danijela Martinović
FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

Kada je to video Grašo, uradio je isto. Prvo je otpratio Danijelu, a potom uklonio sve što ga podseća na nju. Ipak, zadržao je jednu fotografiju i to onu na kojoj nekada srećan par pozira sa Severinom.

Inače, Martinovićeva je pored Graša, sa Instagrama obrisala i suparnicu Hanu, li i njenog oca Tončija HUljića.

Veza Hane i Petra traje od avgusta, rekao je izvor blizak paru. Njeni roditelji ih podržavaju, a počelo je da se šuška i da je Hana trudna. Međutim, Grašo je to demantovao.

“Prvi put čujem za to. Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ovo nije istina. Tim više što je Tonči postao još uzorniji i zabranio deci da išta rade pre braka”, rekao je Petar za tportal.

Danijela Martinović
FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar