Српска мисица Валентина показала албанског двоглавог орла а сад се правда!

На друштвеним мрежама појавиле су се шокантне фотографије српске мисице интерконтинентал Валентине Петровић, која се сликала са мисицама Албаније, Црне Горе и тзв. Косова, где су све четири девојке показале албанског двоглавог орла.

Забава 26.10.2021 | 16:35
Српска мисица Валентина  показала албанског двоглавог орла а сад се правда!

За прве две није ни чудо - једна је из Албаније, а друга Албанка с Космета. Трећа је Црногорка Уна Мугоша.

Наиме, на Инстаграм страници "Бунт.свеСрбија" објављене су две фотографије на којима се види како српска мисица рукама прави двоглавог орла - потез којим већ годинама Србе провоцирају фудбалери Шаћири и Џака, али и певачице Рита Ора и Дуа Липа.

"Девојка скроз лево, Валентина Петровић. Представница Србије? Не, представница безглавља", пише у опису фотографије.

misice, bruka
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ/БУНТ.СВЕСРБИЈА

Након ове објаве мисица се огласила путем свог инстаграм профила где је навелада је то урадила непромишљено:

"Желим јавно да се огласим поводом слике која кружи друштвеним мрежама! У налету еуфорије поводом журке била сам позвама да се фотографишем, великом брзином сам стала поред девојака и девојке су ме у еуфоричној брзини наместиле руке како да станемо, нисам имала никакву лошу намеру, то је био тренутак непромишљености и глупа спонтаност.

 

Желим да се извиним свим приипадницима своје нације, народу са Косова и Метохије, мојој компанији, мојој породици који су збуњени због настале фотографије и моје непромишљености и упадању у замку туђе лоше намере. Ја волим и бодрим своју државу и њене вредности.

Баш се кајем, али просто то се непромишљено десило. Тешко ми падају све поруке и критике, али у праву сте. Извините."

Подсетимо, Весна де Винча, власница агенција Мисс Yу, која годинама организује и учествује Изборе за мис Србије, огласила се за Курир, након што је у јавност испливала скандалозна фотографија српске мисице која показује двоглавог орла, симбол тзв. велике Албаније.

- Затечни смо и збуњени тиме што смо и ми видели. Контактирали смо нашу представницу и она нам је послала обавештење које је поставила на свој Инстаграм профил. Након тог чина, и ми смо, а и Валентина тражили од организатора да буде враћена са такмичења - поручила је Да Винча за Курир.

Vesna da Vinča
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ПИНК

 Мисице се налазе у Шарм ел Шеику, где се одржава Избор за мис интерконтинентал.

Симбол двоглавог орла је провокација Срба идејом тзв. велике Албаније.

(Курир.рс)



Коментари / 0

Оставите коментар