Srpska misica Valentina pokazala albanskog dvoglavog orla a sad se pravda!

Na društvenim mrežama pojavile su se šokantne fotografije srpske misice interkontinental Valentine Petrović, koja se slikala sa misicama Albanije, Crne Gore i tzv. Kosova, gde su sve četiri devojke pokazale albanskog dvoglavog orla.

Zabava 26.10.2021 | 16:35
Srpska misica Valentina  pokazala albanskog dvoglavog orla a sad se pravda!

Za prve dve nije ni čudo - jedna je iz Albanije, a druga Albanka s Kosmeta. Treća je Crnogorka Una Mugoša.

Naime, na Instagram stranici "Bunt.sveSrbija" objavljene su dve fotografije na kojima se vidi kako srpska misica rukama pravi dvoglavog orla - potez kojim već godinama Srbe provociraju fudbaleri Šaćiri i Džaka, ali i pevačice Rita Ora i Dua Lipa.

"Devojka skroz levo, Valentina Petrović. Predstavnica Srbije? Ne, predstavnica bezglavlja", piše u opisu fotografije.

misice, bruka
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/BUNT.SVESRBIJA

Nakon ove objave misica se oglasila putem svog instagram profila gde je navelada je to uradila nepromišljeno:

"Želim javno da se oglasim povodom slike koja kruži društvenim mrežama! U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvama da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored devojaka i devojke su me u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo, nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost.

 

Želim da se izvinim svim priipadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, mojoj porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanju u zamku tuđe loše namere. Ja volim i bodrim svoju državu i njene vrednosti.

Baš se kajem, ali prosto to se nepromišljeno desilo. Teško mi padaju sve poruke i kritike, ali u pravu ste. Izvinite."

Podsetimo, Vesna de Vinča, vlasnica agencija Miss Yu, koja godinama organizuje i učestvuje Izbore za mis Srbije, oglasila se za Kurir, nakon što je u javnost isplivala skandalozna fotografija srpske misice koja pokazuje dvoglavog orla, simbol tzv. velike Albanije.

- Zatečni smo i zbunjeni time što smo i mi videli. Kontaktirali smo našu predstavnicu i ona nam je poslala obaveštenje koje je postavila na svoj Instagram profil. Nakon tog čina, i mi smo, a i Valentina tražili od organizatora da bude vraćena sa takmičenja - poručila je Da Vinča za Kurir.

Vesna da Vinča
FOTO: PRINTSCREEN PINK

 Misice se nalaze u Šarm el Šeiku, gde se održava Izbor za mis interkontinental.

Simbol dvoglavog orla je provokacija Srba idejom tzv. velike Albanije.

(Kurir.rs)



Komentari / 0

Ostavite komentar