У Хонг Конгу нуде туре успављивања путника

Туристичка компанија из Хонг Конга нуди јединствено решење “спавајући аутобус” Односно аутобуске туре на којима нуди успављује путника 5 сати дугом вожњом аутобусом “до нигде”.

Занимљивости 25.10.2021 | 16:26
У Хонг Конгу нуде туре успављивања путника

 А све у циљу да помогну људима под стресом да се одморе уз њихову нову туру путовање спавајућим аутобусом.

“Када смо размишљали о новим турама, видео сам пост на друштвеним мрежама од мог пријатеља који је рекао да је под стресом због посла, да не може да спава ноћу. Али када је путовао аутобусом, могао је добро да спава. Његова објава нас је инспирисала да креирамо ову туру која омогућава путницима да само спавају у аутобусу” рекао је за агенцију АП Кенет Конг, маркетинг и пословни менаџер Улуа.

За оне који сматрају да се најмирније спавају уз звукове и кретање аутобуса по путу, Улу Травел нуди карте за аутобуску руту у Хонг Конгу. Ова рута обухвата 75 километара вожње око аутопута Туен Мун и острва Лантау у “аутобусу за непрекидно спавање”

Путници могу да бирају између четири типа кабина у аутобусу на спрат, а цене карата крећу се од 13 до 51 долара. План пута нуди ручак и зауставља се на разним сликовитим локацијама и локацијама за опуштање.

Путници се састају у ресторану са западњачком храном који се састоји од два јела пре него што уђу у аутобус те почну да спавају.

Прва вожња кренула је у суботу и распродата. Неки путници на инаугурацији су чак донели своја ћебад и папуче преноси  yахоо неwс.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар