U Hong Kongu nude ture uspavljivanja putnika

Turistička kompanija iz Hong Konga nudi jedinstveno rešenje “spavajući autobus” Odnosno autobuske ture na kojima nudi uspavljuje putnika 5 sati dugom vožnjom autobusom “do nigde”.

Zanimljivosti 25.10.2021 | 16:26
U Hong Kongu nude ture uspavljivanja putnika

 A sve u cilju da pomognu ljudima pod stresom da se odmore uz njihovu novu turu putovanje spavajućim autobusom.

“Kada smo razmišljali o novim turama, video sam post na društvenim mrežama od mog prijatelja koji je rekao da je pod stresom zbog posla, da ne može da spava noću. Ali kada je putovao autobusom, mogao je dobro da spava. Njegova objava nas je inspirisala da kreiramo ovu turu koja omogućava putnicima da samo spavaju u autobusu” rekao je za agenciju AP Kenet Kong, marketing i poslovni menadžer Ulua.

Za one koji smatraju da se najmirnije spavaju uz zvukove i kretanje autobusa po putu, Ulu Travel nudi karte za autobusku rutu u Hong Kongu. Ova ruta obuhvata 75 kilometara vožnje oko autoputa Tuen Mun i ostrva Lantau u “autobusu za neprekidno spavanje”

Putnici mogu da biraju između četiri tipa kabina u autobusu na sprat, a cene karata kreću se od 13 do 51 dolara. Plan puta nudi ručak i zaustavlja se na raznim slikovitim lokacijama i lokacijama za opuštanje.

Putnici se sastaju u restoranu sa zapadnjačkom hranom koji se sastoji od dva jela pre nego što uđu u autobus te počnu da spavaju.

Prva vožnja krenula je u subotu i rasprodata. Neki putnici na inauguraciji su čak doneli svoja ćebad i papuče prenosi  yahoo news.

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar