Словеначки премијер и министар добили пријетње смрћу

Словеначки премијер Јанез Јанша добио је пошиљку у којој се њему и његовој породици пријети смрћу, а сличну пријетњу добио је и министар одбране Матеј Тонин, објавили су вечерас словеначки медији.

Регион 24.10.2021 | 21:30
Словеначки премијер и министар добили пријетње смрћу

Јанша је добио пријетње смрћу у пошиљци која је била послата на његову приватну адресу, потврђено је из кабинета премијера.

Полиција истражује случај.

Вијест су први објавили портал Сиол.нез и телевизија Нова 24, медији блиски Јаншиној влади.

Медији су пренијели да су Јанша и Тонин у петак на своје адресе добили писма која су садржавала пријетње смрћу и у којима је била "муниција већег калибра", а пријетње су упућене и члановима Јаншине породице.

Телевизија Нова 24, коју је основала Јаншина Словеначка демократска странка, наводи да то није први пут да се на тај начин пријети садашњем словеначком премијеру.

- Очигледно је да се ради о посљедици стварања психозе од стране мејнстрим медија. Хоће ли то коначно отријезнити оне који још вјерују у добре намјере потомака комунистичке револуције? - реторички наводи на свом порталу телевизија Нова 24.

Јанша поједине медије често оптужује да су из политичких мотива на страни љевице која жели да сруши његову владу, те да медији и опозиција стоје иза протеста којима се захтијевају пријевремени избори.

(СРНА)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Цитао сам

24.10.2021 19:42

Вјероватно су из Босне одакле је добијао и Тито. Скакљива ствар. Али следеца вијест је ... Ма уставри то је детерминизам. Људи једноставно једно вријеме постоје , и врста краја је и једне те исте вијести, нароцито о проблемима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Из Словеније

24.10.2021 20:20

Јанса друзе ниси вриједан ни писма. Не фолирај се глупим фазонима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

24.10.2021 21:53

ма лажу. да их је неко мислио убити сигурно им то неби најавио и покварио план. нема логике уопште да неко ко жели тајно да те убије јави свима да ће те убити... ил још горе да неко жели јавно да те убије и то да знаш ко ће да те убије па да те на крају убије... хахаххаха какве глупости невиђене

ОДГОВОРИТЕ