Дијана Ђоковић: Остала сам жељна свог сина

Дијана Ђоковић уложила је сву љубав, снагу и пожртвованост како би сину Новаку омогућила да напредује у својој каријери док је био на почетку, али и сада га прати и подржава у свему што ради.

Србија 24.10.2021 | 17:01
Дијана Ђоковић: Остала сам жељна свог сина

Са њим је прошла кроз све успоне и падове и није дозвољавала да било каква препрека спречи Новака да буде најбољи. Дијана је његове одлуке подржавала и била уз њега у свим најтежим и преломним тренуцима живота, на начин на који то може само мајка која своје дете воли највише на свету. Ипак, постоје неке ствари које замера и снаји и сину, а о којима ретко говори у јавности.

Гостујући у једној емисији Дијана Ђоковић открила је до сада непознате детаље Новаковог љубавног живота пре Јелене, као и то шта замера сину и снаји, односно у чему их не подржава и шта јој смета. Иако има неке своје ставове, мајка Новака Ђоковића одлучна је да не жели да се меша у његов живот, али је увек ту да га посаветује, а тенисер се радо консултује са њом при великим животним изборима.

Наиме, Новакова мајка испричала је у једној емисији за “Блиц” да је, док је Новак био јако млад, упознала његову девојку из тинејџерских дана.

- Као младић који се бавио овим послом, није имао времена за забављање. Више је био на путу него код куће. Упознала сам му једну девојку, која је била одбојкашица из Краљева, били су клинци. Касније смо упознали Јелену. Када су имали 18 година нисам мислила да ће да се венчају, било је времена за све, међутим, ето, побио је то моје мишљење и оженио се Јеленом - била је искрена Дијана.

Такође, она истиче да постоје ствари у којима им се мишљења мимоилазе у односу са Јеленом и Новаком.

- Нормално је и природно да је Јелена преузела неке ствари, не би било добро да се ја мешам. Не мешам се у њихов живот. Они ретко нажалост долазе, они су створили своју породицу и оазу, Јелена одређене ствари ради на свој начин. Долази до мимоилажења, нарочито по питању исхране коју не подржавам - рекла је мајка Новака Ђоковића.

- Остала сам жељна свог сина, да насамо проведем време са њим. Увек је неко око њега - завршила је Дијана Ђоковић у поменутој емисји.

(Блиц)

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Ај не рисе

24.10.2021 15:08

Баба, све за паре па би сад још и да те жалимо Гоните се у своје виле

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

24.10.2021 18:26

Овакви ликови би у нормалној земљи са нормланим поретком били обични фабрички радници, а овде у ненормалном наоопаком капиталистичком свету ту су некакви спортисти гањачи лопте. Апослутно небитни периферни ликови.

Name

Ре Ај не рисе

24.10.2021 18:31

Колико морас бити глуп, па написати овако несто?! Ти си доказ да људска глупост нема границе.

Name

Ухур

24.10.2021 15:11

А сви сте ви паметни, требало би да је ноле крелац, а ето најпаметнији је

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ју

24.10.2021 15:12

Битно да се вратило улозено

ОДГОВОРИТЕ
Name

Госпођо

24.10.2021 15:50

Свеједно, и да га нисте тјерали да игра тенис, он би опет постао неко и нешто. Мени да су нудили не знам ти шта, ја би опет остао клошар, до душе данас сам КВ Клошар. Волим погледат Малог када игра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маја

24.10.2021 15:59

Душу продали ђаволу за паре и сад као жале за нечим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

24.10.2021 16:43

Немас времена,сувисе омаловазавас Србију ,ти муз,а сина посавјетујте да ада је у прили,олимпиди и слоцно да се потруди да стане под Српску застави и химну Србије,да мало плаца порез Србији итд.а не онима због којих не смије под заставу Српску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хе Хе

24.10.2021 19:05

Па ти не знаш, Србија није банке уложила у њега, Родитељи дизали кредите. Он је још и добар што се тиче Србије. Како мислиш да плати порез Србији ? Не зарађује он у Србији, тамо гдје зарди ту плати и порез. Ове новокомпоноване "патриоте "су пали са Марса. Боже сачувај ! Не могу да вјерујем да постоје овакви идиоти и кретени.

Name

Прњавор

24.10.2021 16:57

То мајка Хрватица само 1 рађа✌

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Пењавор

24.10.2021 18:33

Какав си ти кретен!!!!!!!!

Name

ЛаwАндОрдер

24.10.2021 19:13

Новак је највећи амбасадор Србије од 2008 и најбољи Српски бранд икада. Који примитивац и злоба можеш бити па да његово Српство стављаш у питање. Да је хтио играти под Енглеским заставом био бих популарнији од Федерера. Никад нико није урадио за Србију ни близу колико је он.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хвала Дијана

24.10.2021 20:25

Диван примјер свим мајкама на свијету. Захваљујући њеној љубави и жртви коју је поднијела Ноле је данас најбољи свих времена. Мајка сам троје дјеце. Знам најбоље колико је тешко на овим просторима са овим примањима подизати дјецу. Поготово што се баве и спортом. Супруг и ја се одричемо свега да би они били срећни и успешни. Зелим Вам све најбоље дивна мајко И хвала сто сте нам подарили Новака који нам свима уљепсава зивоте својим успјесима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радојица

24.10.2021 20:50

"Остала сам жељна свог сина, да насамо проведем време са њим." И ја сам своје двије ћерке и сина остао жељан после развода брака, па нити кога брига нити ме неко пита како ми је, важно је да им мајка прима алиментацију.

ОДГОВОРИТЕ