Dijana Đoković: Ostala sam željna svog sina

Dijana Đoković uložila je svu ljubav, snagu i požrtvovanost kako bi sinu Novaku omogućila da napreduje u svojoj karijeri dok je bio na početku, ali i sada ga prati i podržava u svemu što radi.

Srbija 24.10.2021 | 17:01
Dijana Đoković: Ostala sam željna svog sina

Sa njim je prošla kroz sve uspone i padove i nije dozvoljavala da bilo kakva prepreka spreči Novaka da bude najbolji. Dijana je njegove odluke podržavala i bila uz njega u svim najtežim i prelomnim trenucima života, na način na koji to može samo majka koja svoje dete voli najviše na svetu. Ipak, postoje neke stvari koje zamera i snaji i sinu, a o kojima retko govori u javnosti.

Gostujući u jednoj emisiji Dijana Đoković otkrila je do sada nepoznate detalje Novakovog ljubavnog života pre Jelene, kao i to šta zamera sinu i snaji, odnosno u čemu ih ne podržava i šta joj smeta. Iako ima neke svoje stavove, majka Novaka Đokovića odlučna je da ne želi da se meša u njegov život, ali je uvek tu da ga posavetuje, a teniser se rado konsultuje sa njom pri velikim životnim izborima.

Naime, Novakova majka ispričala je u jednoj emisiji za “Blic” da je, dok je Novak bio jako mlad, upoznala njegovu devojku iz tinejdžerskih dana.

- Kao mladić koji se bavio ovim poslom, nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu. Kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju, bilo je vremena za sve, međutim, eto, pobio je to moje mišljenje i oženio se Jelenom - bila je iskrena Dijana.

Takođe, ona ističe da postoje stvari u kojima im se mišljenja mimoilaze u odnosu sa Jelenom i Novakom.

- Normalno je i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari, ne bi bilo dobro da se ja mešam. Ne mešam se u njihov život. Oni retko nažalost dolaze, oni su stvorili svoju porodicu i oazu, Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam - rekla je majka Novaka Đokovića.

- Ostala sam željna svog sina, da nasamo provedem vreme sa njim. Uvek je neko oko njega - završila je Dijana Đoković u pomenutoj emisji.

(Blic)

Komentari / 14

Ostavite komentar
Name

Aj ne rise

24.10.2021 15:08

Baba, sve za pare pa bi sad još i da te žalimo Gonite se u svoje vile

ODGOVORITE
Name

re

24.10.2021 18:26

Ovakvi likovi bi u normalnoj zemlji sa normlanim poretkom bili obični fabrički radnici, a ovde u nenormalnom naoopakom kapitalističkom svetu tu su nekakvi sportisti ganjači lopte. Aposlutno nebitni periferni likovi.

Name

Re Aj ne rise

24.10.2021 18:31

Koliko moras biti glup, pa napisati ovako nesto?! Ti si dokaz da ljudska glupost nema granice.

Name

Uhur

24.10.2021 15:11

A svi ste vi pametni, trebalo bi da je nole krelac, a eto najpametniji je

ODGOVORITE
Name

Ju

24.10.2021 15:12

Bitno da se vratilo ulozeno

ODGOVORITE
Name

Gospođo

24.10.2021 15:50

Svejedno, i da ga niste tjerali da igra tenis, on bi opet postao neko i nešto. Meni da su nudili ne znam ti šta, ja bi opet ostao klošar, do duše danas sam KV Klošar. Volim pogledat Malog kada igra.

ODGOVORITE
Name

maja

24.10.2021 15:59

Dušu prodali đavolu za pare i sad kao žale za nečim.

ODGOVORITE
Name

Da

24.10.2021 16:43

Nemas vremena,suvise omalovazavas Srbiju ,ti muz,a sina posavjetujte da ada je u prili,olimpidi i slocno da se potrudi da stane pod Srpsku zastavi i himnu Srbije,da malo placa porez Srbiji itd.a ne onima zbog kojih ne smije pod zastavu Srpsku.

ODGOVORITE
Name

He He

24.10.2021 19:05

Pa ti ne znaš, Srbija nije banke uložila u njega, Roditelji dizali kredite. On je još i dobar što se tiče Srbije. Kako misliš da plati porez Srbiji ? Ne zarađuje on u Srbiji, tamo gdje zardi tu plati i porez. Ove novokomponovane "patriote "su pali sa Marsa. Bože sačuvaj ! Ne mogu da vjerujem da postoje ovakvi idioti i kreteni.

Name

Prnjavor

24.10.2021 16:57

To majka Hrvatica samo 1 rađa✌

ODGOVORITE
Name

Re Penjavor

24.10.2021 18:33

Kakav si ti kreten!!!!!!!!

Name

LawAndOrder

24.10.2021 19:13

Novak je najveći ambasador Srbije od 2008 i najbolji Srpski brand ikada. Koji primitivac i zloba možeš biti pa da njegovo Srpstvo stavljaš u pitanje. Da je htio igrati pod Engleskim zastavom bio bih popularniji od Federera. Nikad niko nije uradio za Srbiju ni blizu koliko je on.

ODGOVORITE
Name

Hvala Dijana

24.10.2021 20:25

Divan primjer svim majkama na svijetu. Zahvaljujući njenoj ljubavi i žrtvi koju je podnijela Nole je danas najbolji svih vremena. Majka sam troje djece. Znam najbolje koliko je teško na ovim prostorima sa ovim primanjima podizati djecu. Pogotovo što se bave i sportom. Suprug i ja se odričemo svega da bi oni bili srećni i uspešni. Zelim Vam sve najbolje divna majko I hvala sto ste nam podarili Novaka koji nam svima uljepsava zivote svojim uspjesima.

ODGOVORITE
Name

Radojica

24.10.2021 20:50

"Ostala sam željna svog sina, da nasamo provedem vreme sa njim." I ja sam svoje dvije ćerke i sina ostao željan posle razvoda braka, pa niti koga briga niti me neko pita kako mi je, važno je da im majka prima alimentaciju.

ODGOVORITE