Дарко Лазић мора поново на операцију?!

Певач Дарко Лазић након операције желуца смршао је 88 килограма, а сада је наводно наишао на други проблем.

Забава 24.10.2021 | 16:37
Дарко Лазић мора поново на операцију?!

Наиме, познато је да је певач оперисао желудац крајем јануара 2020. године, након чега је смршао чак 88 килограма, али како се сада наводи, мораће на још једну операцију.

– Желудац се подвезује привремено и класично подвезивање и стављање балона после пола године мора да се врати у нормалу. У противном, јавиће се последице, па тако и јетра може да буде оштећена. Један проблем привремено решаваш, а други правиш. Дарку су, колико знам, саветовали да извади балон, али он неће. Не можеш да га ухватиш. Велики проблем настаје кад тај балон почне да ураста у зид желуца, па пацијент мора да се оперише, да се отвара и да се све то вади – истиче гастроентеролог, професор доктор Војислав Перишић.

– Ма, Дарко је у свом свету. Не можеш да га ухватиш ни за главу ни за реп. И даље воли да попије с времена на време, једе и масну, нездраву храну, чак и слаткише тамани. Једино што је, да кажемо, добро у целој причи је што све то конзумира много мање него пре, брзо се засити, а не може ни да пије као пре операције. Колико знам, тренутно не размишља ни о каквој операцији, само ужива са девојком Барбаром, и то га чини срећним – испричао је певачев пријатељ.

Darko Lazić
фото: Принтсцреен/Инстаграм

(Курир.рс/Свет)

Коментари / 0

Оставите коментар