Darko Lazić mora ponovo na operaciju?!

Pevač Darko Lazić nakon operacije želuca smršao je 88 kilograma, a sada je navodno naišao na drugi problem.

Zabava 24.10.2021 | 16:37
Darko Lazić mora ponovo na operaciju?!

Naime, poznato je da je pevač operisao želudac krajem januara 2020. godine, nakon čega je smršao čak 88 kilograma, ali kako se sada navodi, moraće na još jednu operaciju.

– Želudac se podvezuje privremeno i klasično podvezivanje i stavljanje balona posle pola godine mora da se vrati u normalu. U protivnom, javiće se posledice, pa tako i jetra može da bude oštećena. Jedan problem privremeno rešavaš, a drugi praviš. Darku su, koliko znam, savetovali da izvadi balon, ali on neće. Ne možeš da ga uhvatiš. Veliki problem nastaje kad taj balon počne da urasta u zid želuca, pa pacijent mora da se operiše, da se otvara i da se sve to vadi – ističe gastroenterolog, profesor doktor Vojislav Perišić.

– Ma, Darko je u svom svetu. Ne možeš da ga uhvatiš ni za glavu ni za rep. I dalje voli da popije s vremena na vreme, jede i masnu, nezdravu hranu, čak i slatkiše tamani. Jedino što je, da kažemo, dobro u celoj priči je što sve to konzumira mnogo manje nego pre, brzo se zasiti, a ne može ni da pije kao pre operacije. Koliko znam, trenutno ne razmišlja ni o kakvoj operaciji, samo uživa sa devojkom Barbarom, i to ga čini srećnim – ispričao je pevačev prijatelj.

Darko Lazić
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/Svet)

Komentari / 0

Ostavite komentar