Шамац: Пуцао из гасног пиштоља на полицију

У Шамцу је ухапшен мушкарац чији су иницијали М.Х. који је приликом привођења пуцао из гасног пиштоља на припаднике Јединице жандармерије, саопштено је из Полицијске управе Бијељина.

Република Српска 24.10.2021 | 15:20
Шамац: Пуцао из гасног пиштоља на полицију

Прије него што су припадници Јединице жандармерије ушли у породичну кућу М.Х, он је одбијао да изађе из куће на захтјев полицијских службеника, као и било какву сарадњу са њима.

У правцу полиције је испалио најмање три метка из гасног пиштоља, након чега је ухапшен.

Жена чији су иницијали А.В. пријавила је 22. октобра око 19.30 часова Полицијској станици Шамац да је М.Х. вребално напао и упућивао јој пријетње, након чега је у непосредној близини ове станице физички напао њеног брата и нанио му повреде.

М.Х. је испред зграде Полицијске станице Шамац физички напао и полицијског
службеника древеном мотком, док је у другој руци држао мачету спремну да је употријеби, а потом се удаљио у аутомбилу "пасат".

Радом на терену возило "пасат" је пронађено у дворишту породичне куће осумњиченог, који је ухапшен око 23.30 часова након што је из гасног пиштоља пуцао на полицију.

По наредби Основног суда у Шамцу, а под надзором Окружног јавног тужилаштва у Добоју, јуче је извршен и претрес куће и помоћних објеката које користи М.Х, а том приликом су пронађена два гасна пиштоља са муницијом, мачета, два ловачка и један преклопни нож, као и око 33 грама зелене биљне материје која изгледом асоцира на марихуану.

Након завршене криминалистичке обраде, М.Х. је уз извјештај о почињеним кривичним дјелима насилничко понашање и спречавање службеног лица у вршењу службене радње предат у надлежност и на даље поступање Окружном јавном тужилаштву у Добоју.

(СРНА)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Лија

24.10.2021 16:18

И сад це га тужилаштво и суд пустити да се.брани са слободе. Да је којим слуцајем полиција употребила ватрено орузје засигурно би заврсили у притвору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

24.10.2021 20:35

Што би реко твој прешедник:"ајд несе**"..полиција шумске вам оличење "поштења"..пола их пресуђено за организовани криминал,пола за ратне злочине..и то вам полиција?они да заводе ред и закон???

Name

Горан

24.10.2021 16:25

Да је у такозваној демократској дрзави УСА урадио,пуцао на полицију,зна се како би заврсио.Овде це га корумпирани судија ослободити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта Рећи

24.10.2021 17:43

Једино Браво за Полицију, зато што су сконтали да пуца ћорцима, иначе би га убили. Више него очигледно да се ради о особи са психичким сметњама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Децко

24.10.2021 18:22

Сви сте ви доле колективно заостали у развоју, тако да.... пссст!

Name

Хе Хе

24.10.2021 21:10

А ти Дечко, ти си као на неком брду, а , нека нека, лепо лепо, за такве и јесте брдо. Ћутаћемо, не брини.