Она је глумцу дала пиштољ: "Замало нисам одбила посао"

Трагедија која се догодила на снимању филма "Руст" уздрмала је медије широм света, амерички глумац Алек Болдвин случајно је упуцао сниматељку Халину Хачинс и ранио редитеља Јоела Соуза.

Магазин 23.10.2021 | 20:55
Она је глумцу дала пиштољ: "Замало нисам одбила посао"

Холивудски глумац Алек Болдвин, на снимању филма "Руст", случајно је упуцао директорку фотографије Халину Хачинс, која је преминула од прострелне ране. Том приликом је и ранио редитеља Џоела Соузу.

Готово сваког сата се појављују нови детаљи који би могли да помогну у расветљавању страшне несреће која се догодила.

Даилy Маил је открио идентитет младе оружарке, која је у колицима на сету оставила три пиштоља да послуже као реквизити, да би асистент режије Даве Халлс један од њих предао Болдвину не знајући да је напуњен правим мецима. Реч је о Хани Гутјиерез Рид (24) која је прошлог месеца у једном подкасту признала како није баш најспремнија за рад на спорном снимању.

"Замало нисам одбила посао, јер нисам била сигурна да сам спремна, али кад је снимање кренуло - све је текло глатко", рекла је она којој је ово био други филм на којем је радила. Том приликом је признала како јој је пуњење пиштоља ћорцима представљало велики стрес, јер заправо није знала што ради, па је помоћ потражила од оца, иначе легендарног и искусног оружара Тела Рида који је учествовао у бројним холивудским продукцијама.

У интервјуу је такође нагласила да ју је отац почео подучавати о оружју када је имала 16 година, али да је интензивно почела да тренира последњих неколико година.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Док

23.10.2021 19:30

Јаког тренинга мајко мила.Свака будала може разликовати прави метак од лажног!Шта ју је учио толике године

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто?

24.10.2021 05:21

Се на снимање филма и доноси права муниција.