Хрватска: Троје Срба погинуло, потпуно смрскан аутомобил

Држављани Србије - два младића од 35 и 38 година и једна девојка, страдали су у тешкој саобраћајној несрећи, која се догодила данас око 16 часова на ауто-путу код Окучана у Хрватској, преноси Јутарњи лист.

Регион 22.10.2021 | 21:19
Хрватска: Троје Срба погинуло, потпуно смрскан аутомобил

Они наводе да је до судара дошло након што је возач (25) камиона са хрватским таблицама покушавао да се искључи са ауто-пута.

- Екипа Хитне помоћи брзо је стигла на лице места, а возач је био видно уплашен. Како је дошло до судара за сада се још увек не зна, али је познато то да је возач камиона имао закачену приколицу и да је хтео да се искључи са ауто-пута. Срби су иначе били у аутомобилу - поносе медији и додају:

- Два младића и девојка су наводно чланови породице. Од силине ударца подлегли су повредама на лицу места. Возач камиона налази се у полицији на испитивању.

- Алкотест је наводно прошао, али је послат на даљу дијагнозу где ће дати урин и крв - наводе медији. Беживотна тела наших држављана биће послата на обдукцију. - Тада ће се видети да је возачу аутомобила позлило током вожње или је нешто друго попут квара на возилу проузроковало трагедију - наводи Јутарњи лист.

(Агенције  Фото:24сата)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ја

23.10.2021 04:11

Нека им је лака земља и проста душа.Породицама искрено саучешће.Само трагедије.Постоји ли неко зло да ће заобићи српски народ?Боже помози нам,нама и свим другим народима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеко

23.10.2021 09:27

Е мој јаране доста сте ви зла нанијели сами себи а камо ли другима.Стигне дуг на наплату кад тад

Name

Презбетеријанац

23.10.2021 15:47

Драги Зеко ти си прави кретен.Чујеш ли ти сам себе.Само болесник на овакву трагедију може оставити овакав коментар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зијад

24.10.2021 18:36

Тузно,али и овог пута је Иблис (сотона) побиједио,говорио им мозете ви брзе возити и нису успјели да се одупру његовом досаптавању.Тузно,лака им земља била,а фамилији стрпљење.

ОДГОВОРИТЕ