Hrvatska: Troje Srba poginulo, potpuno smrskan automobil

Državljani Srbije - dva mladića od 35 i 38 godina i jedna devojka, stradali su u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila danas oko 16 časova na auto-putu kod Okučana u Hrvatskoj, prenosi Jutarnji list.

Region 22.10.2021 | 21:19
Hrvatska: Troje Srba poginulo, potpuno smrskan automobil

Oni navode da je do sudara došlo nakon što je vozač (25) kamiona sa hrvatskim tablicama pokušavao da se isključi sa auto-puta.

- Ekipa Hitne pomoći brzo je stigla na lice mesta, a vozač je bio vidno uplašen. Kako je došlo do sudara za sada se još uvek ne zna, ali je poznato to da je vozač kamiona imao zakačenu prikolicu i da je hteo da se isključi sa auto-puta. Srbi su inače bili u automobilu - ponose mediji i dodaju:

- Dva mladića i devojka su navodno članovi porodice. Od siline udarca podlegli su povredama na licu mesta. Vozač kamiona nalazi se u policiji na ispitivanju.

- Alkotest je navodno prošao, ali je poslat na dalju dijagnozu gde će dati urin i krv - navode mediji. Beživotna tela naših državljana biće poslata na obdukciju. - Tada će se videti da je vozaču automobila pozlilo tokom vožnje ili je nešto drugo poput kvara na vozilu prouzrokovalo tragediju - navodi Jutarnji list.

(Agencije  Foto:24sata)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Ja

23.10.2021 04:11

Neka im je laka zemlja i prosta duša.Porodicama iskreno saučešće.Samo tragedije.Postoji li neko zlo da će zaobići srpski narod?Bože pomozi nam,nama i svim drugim narodima.

ODGOVORITE
Name

Zeko

23.10.2021 09:27

E moj jarane dosta ste vi zla nanijeli sami sebi a kamo li drugima.Stigne dug na naplatu kad tad

Name

Prezbeterijanac

23.10.2021 15:47

Dragi Zeko ti si pravi kreten.Čuješ li ti sam sebe.Samo bolesnik na ovakvu tragediju može ostaviti ovakav komentar.

ODGOVORITE
Name

Zijad

24.10.2021 18:36

Tuzno,ali i ovog puta je Iblis (sotona) pobijedio,govorio im mozete vi brze voziti i nisu uspjeli da se odupru njegovom dosaptavanju.Tuzno,laka im zemlja bila,a familiji strpljenje.

ODGOVORITE