Петиција за директан пренос сједница локалне скупштине

У организацији општинских одбора СДС, ПДП и ДНС, у Козарској Дубици сутра почиње потписивање петиције којом ће од локалних органа власти бити затражено да се сједнице општинског парламента директно преносе у програму Радио-телевизије Козарска Дубица.

Република Српска 22.10.2021 | 20:30
Петиција за директан пренос сједница локалне скупштине

– Позивамо све грађане да потписивањем петиције заједно извршимо притисак на локалну власт да се сједнице Скупштине општине Козарска Дубица преносе директно путем Радио-телевизије Козарска Дубица, да би грађани могли да чују и виде на који начин и какве одлуке се доносе у њихово име, наводи се у позиву грађанима који су упутили општински одбори Српске демократске странке, Партије демократског прогреса и Демократског народног савеза.

Потписивање петиције почиње сутра (субота, 23.октобар) од 9.00 часова и трајаће наредних 10 дана. Грађани Козарске Дубице ће петицију моћи да потпишу на штанду који ће бити постављен у центру града, на Тргу 11. дубичке пјешадијске бригаде, испред робне куће.

(Истинито)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Кум

22.10.2021 19:25

Па мислим да је то нормално и без петиције да се граданима даје могуцност да слусају сједнице узиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

22.10.2021 19:46

Само јавно, ниста скривено. Али то це вазити и за вас тзв.опозицију РС. Веома нам смрдите на Дудука. Надам се да ове коментаре прате из страних амбасада и да це вас убрзо све поцистити. Они су вас и створили. Ми ово нисмо хтјели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Злојутро

22.10.2021 21:36

Мучи ме што мој френд Раденко неће да испоштује препоруке министарства а ја га не смијем јавно начепити, па да га мало стиснем, а да не буде да сам га ја сјебао, него народ хтио да види колико је он бахат. Скупштина ради свој посао, али он не ради. Од 60 препорука на њега се односи 56.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадо

22.10.2021 21:53

Рељић ће ускоро прећи у ДНС, а онда крећу хапшења, прво Сенада па онда редом.

ОДГОВОРИТЕ