Peticija za direktan prenos sjednica lokalne skupštine

U organizaciji opštinskih odbora SDS, PDP i DNS, u Kozarskoj Dubici sutra počinje potpisivanje peticije kojom će od lokalnih organa vlasti biti zatraženo da se sjednice opštinskog parlamenta direktno prenose u programu Radio-televizije Kozarska Dubica.

Republika Srpska 22.10.2021 | 20:30
Peticija za direktan prenos sjednica lokalne skupštine

– Pozivamo sve građane da potpisivanjem peticije zajedno izvršimo pritisak na lokalnu vlast da se sjednice Skupštine opštine Kozarska Dubica prenose direktno putem Radio-televizije Kozarska Dubica, da bi građani mogli da čuju i vide na koji način i kakve odluke se donose u njihovo ime, navodi se u pozivu građanima koji su uputili opštinski odbori Srpske demokratske stranke, Partije demokratskog progresa i Demokratskog narodnog saveza.

Potpisivanje peticije počinje sutra (subota, 23.oktobar) od 9.00 časova i trajaće narednih 10 dana. Građani Kozarske Dubice će peticiju moći da potpišu na štandu koji će biti postavljen u centru grada, na Trgu 11. dubičke pješadijske brigade, ispred robne kuće.

(Istinito)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Kum

22.10.2021 19:25

Pa mislim da je to normalno i bez peticije da se gradanima daje mogucnost da slusaju sjednice uzivo.

ODGOVORITE
Name

Doboj

22.10.2021 19:46

Samo javno, nista skriveno. Ali to ce vaziti i za vas tzv.opoziciju RS. Veoma nam smrdite na Duduka. Nadam se da ove komentare prate iz stranih ambasada i da ce vas ubrzo sve pocistiti. Oni su vas i stvorili. Mi ovo nismo htjeli.

ODGOVORITE
Name

Zlojutro

22.10.2021 21:36

Muči me što moj frend Radenko neće da ispoštuje preporuke ministarstva a ja ga ne smijem javno načepiti, pa da ga malo stisnem, a da ne bude da sam ga ja sjebao, nego narod htio da vidi koliko je on bahat. Skupština radi svoj posao, ali on ne radi. Od 60 preporuka na njega se odnosi 56.

ODGOVORITE
Name

Dado

22.10.2021 21:53

Reljić će uskoro preći u DNS, a onda kreću hapšenja, prvo Senada pa onda redom.

ODGOVORITE