Египћанин прогутао мобилни телефон и 6 месеци га носао у стомаку! (ФОТО)

Један Египћанин морао је да се подвргне хитној операцији да би му из стомака уклонили мобилни телефон који је прогутао. Он је мобилни телефона носао шест месеци у стомаку!

Занимљивости 21.10.2021 | 16:34
Египћанин прогутао мобилни телефон и 6 месеци га носао у стомаку! (ФОТО)

У првом случају ове врсте у Египту, лекари у Универзитетској болници Асуан у граду Асуану извели су операцију уклањања малог мобилног телефона који је био у цревима човека готово пола године!

Пацијент, затвореник по имену Мохамед Исмаил Мохамед, доведен је у хитну помоц́ са јаким боловима у стомаку, а ЦТ је открио да му је у цревима страно тело. Мушкарац је био припремљен за операцију, а лекари су успели да уклоне предмет за који се испоставило да је мали мобилни телефон умотан у пластичну фолију.

Доктори нису уклонили пластичну фолију која штити телефон док полиција није стигла, али било је јасно шта се налази унутар заштитног пластичног слоја. Пацијент, који је наводно сада стабилан и нормално једе, потврдио је да је прогутао ручни уређај шест месеци раније, као што је то чинио у прошлости, само што овај пут никада није изашао с “другог краја” тела …

Мохамед је рекао лекарима да је вец́ прогутао мали мобилни телефон, како не би морао да га преда стражарима у случају претреса, али га је увек раније излучивао на “други крај”

mobilni izvađen stomaka egipćanina <фигцаптион ид="цаптион-аттацхмент-14523" цласс="wп-цаптион-теxт">мобилни извађен стомака египћанина

Напунио га је, користио га за разговор са људима споља, а онда га поново прогутао. Само овај пут га није искакио пола године, али се није превише бринуо због тога, тако да је наставио да једе и пије нормално.

Човек је рекао да се никада није осец́ао надуто или са затвором, али једног дана је почео да осец́а јаке болове у стомаку и тада је одведен у болницу. Лекари су рекли да је имао тешку упалу и инфекцију црева, али да би ствари могле бити много горе да телефон није био умотан у пластичну фолију.

“Присуство телефона у абдомену могло је да изазове цревну опструкцију или надутост, па смо могли и да уклонимо део црева, али се то, на срец́у, није догодило“, рекао је за Ски Невс Арабиа један од лекара који је оперисао Мохамеда.

Гутање попут најмањег мобилног телефона на свету, уобичајено је у затворима широм света, али сумњамо да је неко  живео са једним у стомаку шест месеци...

(занимљивосатидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар