Тужилаштву БиХ предате три особе због крађе возила

Припадници Управе Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске за организовани и тешки криминалитет предали су Тужилаштву БиХ лица чији су иницијали Ж.К. из Бањалуке, М.М. са Сокоца и М.Т. са Пала, осумњичена за крађу возила.

Република Српска 21.10.2021 | 15:33
Тужилаштву БиХ предате три особе због крађе возила

Лица су предата касно синоћ уз извјештај о почињеном кривичном дјелу организовани криминал у вези са кривичним дјелом тешка крађа, саопштено је из МУП-а.

За ова лица постоји сумња да су од почетка 2021. године организовала криминалну групу која је на подручју Сарајева, Тузле и Добоја вршила отуђење возила, која су потом скривали и препродавали на подручју БиХ и Црне Горе.

Приликом претреса просторија која користе ова лица пронађено је и одузето девет возила, као и други предмети који се могу довести у везу са извршењем кричних дјела.

Истовремено, у оквиру међународне полицијске сарадње у Билећи је јуче ухапшено лице чији су иницијали С.А. због сумње да се може довести у везу са крађом возила у Дервенти почетком септембра и кривичним дјелом разбојништво извршеним у Црној Гори.

У саопштењу се наводи да полицијски службеници настављају даљи рад на документовању ових предмета.

Припадници Министарства унутрашњих послова ухапсили су јуче шест лица која се доводе у везу са криминалном структуром која је дужи период на подручју Сарајева, Добоја и Тузле вршила кривична дјела у вези са крађом возила.

Ухапшена су лица чији су иницијали Ж.К. из Бањалуке, С.Р. из Лакташа, С.П. из Милића, М.Т. са Пала, те М.М. и В.К. са Сокоца.

(Срна  Фото:МУП РС)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

БЛ

21.10.2021 14:45

Тузиластву БиХ???? Е сваста! Зар ми то тузиластво признајемо?

ОДГОВОРИТЕ