Три бебе лијече се у ковид болници у Бијељини

Бијељина је град са највећим бројем новорегистрованих позитивних случајева на коронавирус у Републици Српској.

Република Српска 21.10.2021 | 07:56
Три бебе лијече се у ковид  болници у Бијељини

Три бебе позитивне на корона вирус лијече се у бијељинским Цовид болницама, саопштено је из Болнице "Свети врачеви".

Како су навели из бијељинске болнице, здравствено стање беба под сталним је надзором специјалиста педијатрије.

У бијељинским Цовид болницама лијече се 72 пацијента, од којих је 14 на респираторској подршци, а више од половине хоспитализованих има изузетно тешку клиничку слику.

- За претходна два дана примљено је још 16 пацијената, што нас упозорава да је епидемиолошка ситуација и даље веома неповољна - саопштено је јуче након састанка Кризног штаба Болнице.

У протекла 24 сата у Бијељини су регистроване још 54 особе позитивне на коронавирус.

Бијељина је јуче била град са највећим бројем новорегистрованих позитивних случајева на коронавирус у Републици Српској.

(БН/Срна) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Видимо ми то

21.10.2021 07:55

Свадбе на све стране, кафици пуни иде и музика, маске више не служе ницему јер више испод носа, кризни штаб републике Српске и не засиједа више. Пуштен народ да се сам заштити ако хоће а то није урадила ни једна земља осим Србије јер тамо је само рејтинг Водје битан. Ко да нам помогне кад секта зарадјује и на кисеонику и корупција цвјета на свим нивоима. У Бијељини траје већ мјесецима обрацун секте са Градском Управом и шта очекивати од овакве скупстинске већине? Од свих врста борбе које се воде у паметним државама против пандемије овдје Срби воде борбу само за власт. Рекордери по смртности на свијету играју игре, возе боце кисеоника овамо тамо, лазу манипулишу, пљују једни по другима, бацају се изјавама по народу који цути и гледа као у бунилу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноле

21.10.2021 08:34

Не разумијем ста ти сметају маске,кафици,свадбе прославе...немој ици тамо ако се бојис.И како то мени Кризни стаб мозе помоци,ако ја сам себи не помогнем.Опусти се цовјеце,знас да корона не воли стрес...

Name

Да

21.10.2021 08:06

Показали су ови медицинари и своје знање и моралнии ниво, а теско свакоме ко допадне у болницу. Зар и овај Златко није у игри са осталим директорима, у набавци индустријског кисеоника, срамота је помореног, недузног народа?.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.10.2021 11:55

Да није тако,неби директори били енормно богати.

Name

Мирко

21.10.2021 10:34

Наиван је онај који љекарима вјерује, то је мање више фармакомафија.

ОДГОВОРИТЕ