Tri bebe liječe se u kovid bolnici u Bijeljini

Bijeljina je grad sa najvećim brojem novoregistrovanih pozitivnih slučajeva na koronavirus u Republici Srpskoj.

Republika Srpska 21.10.2021 | 07:56
Tri bebe liječe se u kovid  bolnici u Bijeljini

Tri bebe pozitivne na korona virus liječe se u bijeljinskim Covid bolnicama, saopšteno je iz Bolnice "Sveti vračevi".

Kako su naveli iz bijeljinske bolnice, zdravstveno stanje beba pod stalnim je nadzorom specijalista pedijatrije.

U bijeljinskim Covid bolnicama liječe se 72 pacijenta, od kojih je 14 na respiratorskoj podršci, a više od polovine hospitalizovanih ima izuzetno tešku kliničku sliku.

- Za prethodna dva dana primljeno je još 16 pacijenata, što nas upozorava da je epidemiološka situacija i dalje veoma nepovoljna - saopšteno je juče nakon sastanka Kriznog štaba Bolnice.

U protekla 24 sata u Bijeljini su registrovane još 54 osobe pozitivne na koronavirus.

Bijeljina je juče bila grad sa najvećim brojem novoregistrovanih pozitivnih slučajeva na koronavirus u Republici Srpskoj.

(BN/Srna) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Vidimo mi to

21.10.2021 07:55

Svadbe na sve strane, kafici puni ide i muzika, maske više ne služe nicemu jer više ispod nosa, krizni štab republike Srpske i ne zasijeda više. Pušten narod da se sam zaštiti ako hoće a to nije uradila ni jedna zemlja osim Srbije jer tamo je samo rejting Vodje bitan. Ko da nam pomogne kad sekta zaradjuje i na kiseoniku i korupcija cvjeta na svim nivoima. U Bijeljini traje već mjesecima obracun sekte sa Gradskom Upravom i šta očekivati od ovakve skupstinske većine? Od svih vrsta borbe koje se vode u pametnim državama protiv pandemije ovdje Srbi vode borbu samo za vlast. Rekorderi po smrtnosti na svijetu igraju igre, voze boce kiseonika ovamo tamo, lazu manipulišu, pljuju jedni po drugima, bacaju se izjavama po narodu koji cuti i gleda kao u bunilu.

ODGOVORITE
Name

Nole

21.10.2021 08:34

Ne razumijem sta ti smetaju maske,kafici,svadbe proslave...nemoj ici tamo ako se bojis.I kako to meni Krizni stab moze pomoci,ako ja sam sebi ne pomognem.Opusti se covjece,znas da korona ne voli stres...

Name

Da

21.10.2021 08:06

Pokazali su ovi medicinari i svoje znanje i moralnii nivo, a tesko svakome ko dopadne u bolnicu. Zar i ovaj Zlatko nije u igri sa ostalim direktorima, u nabavci industrijskog kiseonika, sramota je pomorenog, neduznog naroda?.

ODGOVORITE
Name

Re

21.10.2021 11:55

Da nije tako,nebi direktori bili enormno bogati.

Name

Mirko

21.10.2021 10:34

Naivan je onaj koji ljekarima vjeruje, to je manje više farmakomafija.

ODGOVORITE