Ухапшено шест особа због крађе аутомобила

Припадници Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске ухапсили су данас шест лица која се доводе у везу са криминалном структуром која је дужи период на подручју Сарајева, Добоја и Тузле вршила кривична дјела у вези са крађом возила.

Република Српска 20.10.2021 | 15:43
Ухапшено шест особа због крађе аутомобила

Ухапшена су лица чији су иницијали Ж.К. из Бањалуке, С.Р. из Лакташа, С.П. из Милића, М.Т. из Пала, те М.М. и В.К. из Сокоца

Током досадашњих активности полицијски службеници су на подручју Бањалуке, Добоја и Источног Сарајева извршили претресе на 15 локација и пронашли седам возила за која постоји сумња да су украдена на подручју БиХ и земаља Европске Уније.

Срна незванично сазнаје да су ухапшени Желимир Кнежевић, Стеван Ресановић, Мирослав Милинковић, Владимир Крсмановић, Срђан Пржуљ и Марко Трифковић.

Акција је изведена под надзором Тужилаштва БиХ, а ухапшени су осумњичени да су извршили кривично дјело орагнизовани криминал у вези са кривичним дјелом тешка крађа.

Наведене активности реализује Управа за организовани и тешки криминалитет у сарадњи са полицијским управама Добој и Источно Сарајево, те МУП-овима Кантона Сарајево и Кантона Тузла. У акцији учествују и припадници Полицијске управе Бањалука.

У МУП-у наводе да се наставља даљи рад у вези документовања наведених кривичних дјела.

(Срна  Фото:МУП РС)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Неко би да ради

20.10.2021 13:51

А неко би да креаде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.10.2021 04:43

..тај че на робију кад упропасти све око себе

Name

Крадљо

20.10.2021 14:49

Лице из Лактаса да није Додик он је велики крадљо..мафијас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

20.10.2021 17:14

Знамо да би Ви волели да је Додик ухапсен али није.