Uhapšeno šest osoba zbog krađe automobila

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske uhapsili su danas šest lica koja se dovode u vezu sa kriminalnom strukturom koja je duži period na području Sarajeva, Doboja i Tuzle vršila krivična djela u vezi sa krađom vozila.

Republika Srpska 20.10.2021 | 15:43
Uhapšeno šest osoba zbog krađe automobila

Uhapšena su lica čiji su inicijali Ž.K. iz Banjaluke, S.R. iz Laktaša, S.P. iz Milića, M.T. iz Pala, te M.M. i V.K. iz Sokoca

Tokom dosadašnjih aktivnosti policijski službenici su na području Banjaluke, Doboja i Istočnog Sarajeva izvršili pretrese na 15 lokacija i pronašli sedam vozila za koja postoji sumnja da su ukradena na području BiH i zemalja Evropske Unije.

Srna nezvanično saznaje da su uhapšeni Želimir Knežević, Stevan Resanović, Miroslav Milinković, Vladimir Krsmanović, Srđan Pržulj i Marko Trifković.

Akcija je izvedena pod nadzorom Tužilaštva BiH, a uhapšeni su osumnjičeni da su izvršili krivično djelo oragnizovani kriminal u vezi sa krivičnim djelom teška krađa.

Navedene aktivnosti realizuje Uprava za organizovani i teški kriminalitet u saradnji sa policijskim upravama Doboj i Istočno Sarajevo, te MUP-ovima Kantona Sarajevo i Kantona Tuzla. U akciji učestvuju i pripadnici Policijske uprave Banjaluka.

U MUP-u navode da se nastavlja dalji rad u vezi dokumentovanja navedenih krivičnih djela.

(Srna  Foto:MUP RS)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Neko bi da radi

20.10.2021 15:51

A neko bi da kreade.

ODGOVORITE
Name

Re

21.10.2021 06:43

..taj če na robiju kad upropasti sve oko sebe

Name

Kradljo

20.10.2021 16:49

Lice iz Laktasa da nije Dodik on je veliki kradljo..mafijas

ODGOVORITE
Name

Jovan

20.10.2021 19:14

Znamo da bi Vi voleli da je Dodik uhapsen ali nije.