Сбербанк а.д. Бања Лука помаже опремање Основне школе из Приједора

Годинама уназад, Сбербанк а.д. Бања Лука се труди да кроз ангажмане на пројектима друштвено одговорног пословања, пружи подршку локалним заједницама, те је и овом приликом учествовала у набавци Смарт телевизора приликом опремања Основне школе “Петар Кочић” из Приједора.

Република Српска 20.10.2021 | 14:38
Сбербанк а.д. Бања Лука помаже опремање Основне школе из Приједора

“Ова донација је мали допринос нашој успјешној сарадњи. Прије свега велико нам је задовољство што ћемо овом донацијом допринијети у праћењу реформских промјена у образовању и развоју друштва, те квалитетнијем раду ученика” рекао је овом приликом Предраг Турудија, руководилац филијале Приједор који је и уручио ову донацију.

Донацију је испред школе примила Горана Босанчић, директор Основне школе “Петар Кочић”, Приједор, те изразила захвалност Сбербанци што је препознала њихове потребе и дала значајан допринос овој школској установи у будућности. Нагласила је да ће ова донација засигурно дати додатну мотивацију ученицима и побољшати квалитет образовања, те им омогућити бољи приступ савременим технологијама.

Друштвено одговорно пословање је једно од основних начела пословања Сбербанк а.д.Бања Лука, која ће се и у наредним годинама трудити да разумије потребе локалне заједнице у којој послује

(БН) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Драган

20.10.2021 13:23

Најбоља банка у региону врхунски људи увјек пријатни ефикасни и за сваку помоц и договор спремни . Конкретно мислим на Приједор. У многим стварима су испред неких еуропских земаља сто се тице свега . Нароцито онлајн банкарства. Све похвале !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јинг јанг

20.10.2021 14:23

Да,да...дивни су!Куповао сам некретнину,дао у кесу 76000 и кредита јос дигао 50000КМ код Сбер банке.Тразили зиранта,уписали на некретнину хипотеку и узели ми на 10г. 22.000КМ камате.Дивни су и племенити...

Name

Србац

20.10.2021 16:03

Најнапреднија банка у РС, најуспјеснији менадзер у Приједору, само напријед...

ОДГОВОРИТЕ