Sberbank a.d. Banja Luka pomaže opremanje Osnovne škole iz Prijedora

Godinama unazad, Sberbank a.d. Banja Luka se trudi da kroz angažmane na projektima društveno odgovornog poslovanja, pruži podršku lokalnim zajednicama, te je i ovom prilikom učestvovala u nabavci Smart televizora prilikom opremanja Osnovne škole “Petar Kočić” iz Prijedora.

Republika Srpska 20.10.2021 | 14:38
Sberbank a.d. Banja Luka pomaže opremanje Osnovne škole iz Prijedora

“Ova donacija je mali doprinos našoj uspješnoj saradnji. Prije svega veliko nam je zadovoljstvo što ćemo ovom donacijom doprinijeti u praćenju reformskih promjena u obrazovanju i razvoju društva, te kvalitetnijem radu učenika” rekao je ovom prilikom Predrag Turudija, rukovodilac filijale Prijedor koji je i uručio ovu donaciju.

Donaciju je ispred škole primila Gorana Bosančić, direktor Osnovne škole “Petar Kočić”, Prijedor, te izrazila zahvalnost Sberbanci što je prepoznala njihove potrebe i dala značajan doprinos ovoj školskoj ustanovi u budućnosti. Naglasila je da će ova donacija zasigurno dati dodatnu motivaciju učenicima i poboljšati kvalitet obrazovanja, te im omogućiti bolji pristup savremenim tehnologijama.

Društveno odgovorno poslovanje je jedno od osnovnih načela poslovanja Sberbank a.d.Banja Luka, koja će se i u narednim godinama truditi da razumije potrebe lokalne zajednice u kojoj posluje

(BN) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Dragan

20.10.2021 13:23

Najbolja banka u regionu vrhunski ljudi uvjek prijatni efikasni i za svaku pomoc i dogovor spremni . Konkretno mislim na Prijedor. U mnogim stvarima su ispred nekih europskih zemalja sto se tice svega . Narocito onlajn bankarstva. Sve pohvale !

ODGOVORITE
Name

Jing jang

20.10.2021 14:23

Da,da...divni su!Kupovao sam nekretninu,dao u kesu 76000 i kredita jos digao 50000KM kod Sber banke.Trazili ziranta,upisali na nekretninu hipoteku i uzeli mi na 10g. 22.000KM kamate.Divni su i plemeniti...

Name

Srbac

20.10.2021 16:03

Najnaprednija banka u RS, najuspjesniji menadzer u Prijedoru, samo naprijed...

ODGOVORITE