Сплав почео да тоне током Гилетовог наступа

Певач Амар Гиле недавно је наступао на једном сплаву и уживао у дружењу са својом публиком, ни не слутећи да ће се у току вечери суочити са нимало пријатним искуством.

Забава 16.10.2021 | 18:33
Сплав почео да тоне током Гилетовог наступа

Сплав на којем је певач певао је у једном тренутку почео да тоне, а Гиле признаје да му нимало није било свеједно, као и да се врло уплашио.

Amar Gile Jašarspahić
фото: Драгана Удовичић

"Богами сам се препао. Како сам почео да певам, тако сам кренуо да се нагињем напред-назад. Помислио сам да са мном нешто није у реду, међутим, чаше су почеле да падају, народ је одмах кренуо на врата, тако да нисмо могли одмах да изађемо. Онда сам стао и рекао сам себи: Боже мој, ако умрем, умрем", започео је.

"Остао сам са обезбеђењем и на крају сам, хвала богу, изашао жив и здрав. Сплав није скроз потонуо, нагнуо се на једну страну јер је практично пукао. Најјача сцена је била када је клавијатуриста ставио клавијатуру под мишку и кренуо да излази вани. Испало је да воли више клавијатуру него себе", додао је Амар Гиле.

Amar Gile Jašarspahić
фото: Драган Кадић

(Курир.рс/Објектив)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Повлашио се Гиле...

16.10.2021 17:21

Срамота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОСМАН

16.10.2021 18:39

У Билећој има један такав сплав што су направили на језеру у сарадњи са туристицком организацијом. Мислим да се зове фристајлер овако неста.

ОДГОВОРИТЕ