Splav počeo da tone tokom Giletovog nastupa

Pevač Amar Gile nedavno je nastupao na jednom splavu i uživao u druženju sa svojom publikom, ni ne sluteći da će se u toku večeri suočiti sa nimalo prijatnim iskustvom.

Zabava 16.10.2021 | 18:33
Splav počeo da tone tokom Giletovog nastupa

Splav na kojem je pevač pevao je u jednom trenutku počeo da tone, a Gile priznaje da mu nimalo nije bilo svejedno, kao i da se vrlo uplašio.

Amar Gile Jašarspahić
foto: Dragana Udovičić

"Bogami sam se prepao. Kako sam počeo da pevam, tako sam krenuo da se naginjem napred-nazad. Pomislio sam da sa mnom nešto nije u redu, međutim, čaše su počele da padaju, narod je odmah krenuo na vrata, tako da nismo mogli odmah da izađemo. Onda sam stao i rekao sam sebi: Bože moj, ako umrem, umrem", započeo je.

"Ostao sam sa obezbeđenjem i na kraju sam, hvala bogu, izašao živ i zdrav. Splav nije skroz potonuo, nagnuo se na jednu stranu jer je praktično pukao. Najjača scena je bila kada je klavijaturista stavio klavijaturu pod mišku i krenuo da izlazi vani. Ispalo je da voli više klavijaturu nego sebe", dodao je Amar Gile.

Amar Gile Jašarspahić
foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/Objektiv)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Povlašio se Gile...

16.10.2021 17:21

Sramota!

ODGOVORITE
Name

OSMAN

16.10.2021 18:39

U Bilećoj ima jedan takav splav što su napravili na jezeru u saradnji sa turistickom organizacijom. Mislim da se zove fristajler ovako nesta.

ODGOVORITE