Полиција опколила Моравац: Трага се за убицама Ђокића

У току је акција полиције у селу Моравац код Алексинца, у оквиру истраге о убиству породице Ђокић.

Србија 16.10.2021 | 14:27
Полиција опколила Моравац: Трага се за убицама Ђокића

Како преносе медији, бројне екипе су на терену.

За сада није познато да ли су почела хапшења, или је у питању претрага терена.

Тела породице Ђокић, пронађена су у суботу, 2. октобра, након шест дана потраге у атару села Моравац, где су кобне вечери и били у посети Горановој мајци. На путу до куће њих су убице пресреле, отеле, а потом хицима из пиштоља хладнокрвно убиле.

Након злочина, тела Ђокића су спаљена, док је њихов аутомобил одвезен на другу локацију, 10 километара даље, и ту запаљен како би се прикрили трагови.

(Б92  Фото:Телеграф.рс)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Са стране

16.10.2021 14:13

Где су она времена када су се истраге вршиле без уплитау јавности, а хапшење вршио инспектор са два униформисана полицајца, без капа преко лица као да су у пљачку банке кренули, без камера и шоубизниса? И на крају без задовољавања знатижеље силних некрофила који се ложе на најморбидније детаље злочина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свака цаст

16.10.2021 15:55

Свака цаст на коментару

Name

Бб

16.10.2021 20:56

Несто си у праву а несто ниси,зар би ти сам исао хапсити са два униформисана лица,монструме који су побили цијелу породицу и запалили их ради новца "вјероватно",јеси толико храбар да им покуцас на врата и казес добар дан господо ја досао да вас одведем на дозивотну робију???

Name

АЛЕКСАНДАР ЛАЈИЋ - СРБАЦ

17.10.2021 03:02

РЕ Са стране Слажем се са овим да је ово данас отишло у крајност "циркуса". О злочинима се прича у емисијама и прије него су осумјичени и познати. У медијима, скоро сви детаљи. Ево ово су најавили, како ће похватати све одмах, па за пар дана, а изгледа ће бити као случај "певачица". Не би се сложио са тим да је некада било све тако "бајно". То се преувеличава већ дуго. То је МИТ. "Она држава" и како није било криминала. "Технички" није. Али, само из разлога што је држава "извозила" криминал и криминалце "вани". Они су за њу одрађивали послове, а она их тамо спашавала робије, колико је могла. И пустила да задрже опљачкано. Као и уз договор, да "овдје" мирују. То се све "обило о главу" и "вратило као бумеранг", почетком '90 - их, увођењем санкција и ратним стањем. Е, тада су сви ти протјерани из "вана" у Југославију (Србију) - а није било мјеста (плијена) за све. И онда се дође до скоро једног мафијашког убиства дневно - у Београду. Тако да је, по мени, снага закона и ондашње "милиције", само "пренадувана" (из разлога, које сам горе навео). У суштини, Стане Доланц је био главни криминалац тада.

Name

Миркан

17.10.2021 06:31

Све ово ме почиње подсјећати на убиство оне пјевачице у Србији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

17.10.2021 08:09

Велика халабука а резултата нема. Када се несто истражује то нико не треба да види, тада је починиоц у паници, али овако ин хладно испија wиски и посматра ..

ОДГОВОРИТЕ