Policija opkolila Moravac: Traga se za ubicama Đokića

U toku je akcija policije u selu Moravac kod Aleksinca, u okviru istrage o ubistvu porodice Đokić.

Srbija 16.10.2021 | 14:27
Policija opkolila Moravac: Traga se za ubicama Đokića

Kako prenose mediji, brojne ekipe su na terenu.

Za sada nije poznato da li su počela hapšenja, ili je u pitanju pretraga terena.

Tela porodice Đokić, pronađena su u subotu, 2. oktobra, nakon šest dana potrage u ataru sela Moravac, gde su kobne večeri i bili u poseti Goranovoj majci. Na putu do kuće njih su ubice presrele, otele, a potom hicima iz pištolja hladnokrvno ubile.

Nakon zločina, tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, 10 kilometara dalje, i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi.

(B92  Foto:Telegraf.rs)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Sa strane

16.10.2021 16:13

Gde su ona vremena kada su se istrage vršile bez uplitau javnosti, a hapšenje vršio inspektor sa dva uniformisana policajca, bez kapa preko lica kao da su u pljačku banke krenuli, bez kamera i šoubiznisa? I na kraju bez zadovoljavanja znatiželje silnih nekrofila koji se lože na najmorbidnije detalje zločina!

ODGOVORITE
Name

Svaka cast

16.10.2021 17:55

Svaka cast na komentaru

Name

Bb

16.10.2021 22:56

Nesto si u pravu a nesto nisi,zar bi ti sam isao hapsiti sa dva uniformisana lica,monstrume koji su pobili cijelu porodicu i zapalili ih radi novca "vjerovatno",jesi toliko hrabar da im pokucas na vrata i kazes dobar dan gospodo ja dosao da vas odvedem na dozivotnu robiju???

Name

ALEKSANDAR LAJIĆ - SRBAC

17.10.2021 05:02

RE Sa strane Slažem se sa ovim da je ovo danas otišlo u krajnost "cirkusa". O zločinima se priča u emisijama i prije nego su osumjičeni i poznati. U medijima, skoro svi detalji. Evo ovo su najavili, kako će pohvatati sve odmah, pa za par dana, a izgleda će biti kao slučaj "pevačica". Ne bi se složio sa tim da je nekada bilo sve tako "bajno". To se preuveličava već dugo. To je MIT. "Ona država" i kako nije bilo kriminala. "Tehnički" nije. Ali, samo iz razloga što je država "izvozila" kriminal i kriminalce "vani". Oni su za nju odrađivali poslove, a ona ih tamo spašavala robije, koliko je mogla. I pustila da zadrže opljačkano. Kao i uz dogovor, da "ovdje" miruju. To se sve "obilo o glavu" i "vratilo kao bumerang", početkom '90 - ih, uvođenjem sankcija i ratnim stanjem. E, tada su svi ti protjerani iz "vana" u Jugoslaviju (Srbiju) - a nije bilo mjesta (plijena) za sve. I onda se dođe do skoro jednog mafijaškog ubistva dnevno - u Beogradu. Tako da je, po meni, snaga zakona i ondašnje "milicije", samo "prenaduvana" (iz razloga, koje sam gore naveo). U suštini, Stane Dolanc je bio glavni kriminalac tada.

Name

Mirkan

17.10.2021 08:31

Sve ovo me počinje podsjećati na ubistvo one pjevačice u Srbiji.

ODGOVORITE
Name

007

17.10.2021 10:09

Velika halabuka a rezultata nema. Kada se nesto istražuje to niko ne treba da vidi, tada je počinioc u panici, ali ovako in hladno ispija wiski i posmatra ..

ODGOVORITE