Грашо се уморио од скандала: Проговорио о вези са 14 година млађом!

Петар Грашо, који је узбуркао јавност раскидом после 24 године везе са колегиницом Данијелом Мартиновић , а потом одмах упловио у везу са 14 година млађом Ханом, иначе ћерком Тончија Хуљићам, открио је да ће коначно ухватити времена за одмор у викендици уз бербу маслина, али и лов на лигње.

Забава 15.10.2021 | 20:42
Грашо се уморио од скандала: Проговорио о вези са 14 година млађом!

"Мени је мој посао забава, тако да неког годишњег одмора нисмо ни имали. Страшно смо се зажељели свирке, а очито су се и људи зажељели нас, тако да смо имали поприлично велик број концерата у целом региону. Ухватио сам можда пет, шест дана за купање и риболов - испричао је Петар Грашо (45) у етеру народног радија.

Открио је да ће коначно ухватити времена за одмор у викендици уз бербу маслина, али и лов на лигње. Водитељ је констатовао да већ пуно тога знамо о њему те га је упитао 'има ли нешто што не знамо'.

- Има још пуно тога! Али о томе ја нећу говорити - узвратио је глазбеник.

Ово је први његов интервју откако су кренула нагађања да је у вези с Ханом Хуљић (31), ћерком музичара Тончија Хуљића. Недавно су 'изашли' и трачеви да је Хана трудна, али је Грашо брзо демантовао и те приче.

- Први пут чујем за то. Као и многе информације о којима се пише ових дана, ни ова није истинита - рекао је пјевач кроз смијех.

Petar Grašo, Hana Huljić <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">фото: Дамир Дервишагић, Принтсцреен/Инстаграм, Принтсцреен

(курир.рс/24сатахр/тпортал)

Коментари / 0

Оставите коментар