Grašo se umorio od skandala: Progovorio o vezi sa 14 godina mlađom!

Petar Grašo, koji je uzburkao javnost raskidom posle 24 godine veze sa koleginicom Danijelom Martinović , a potom odmah uplovio u vezu sa 14 godina mlađom Hanom, inače ćerkom Tončija Huljićam, otkrio je da će konačno uhvatiti vremena za odmor u vikendici uz berbu maslina, ali i lov na lignje.

Zabava 15.10.2021 | 20:42
Grašo se umorio od skandala: Progovorio o vezi sa 14 godina mlađom!

"Meni je moj posao zabava, tako da nekog godišnjeg odmora nismo ni imali. Strašno smo se zaželjeli svirke, a očito su se i ljudi zaželjeli nas, tako da smo imali poprilično velik broj koncerata u celom regionu. Uhvatio sam možda pet, šest dana za kupanje i ribolov - ispričao je Petar Grašo (45) u eteru narodnog radija.

Otkrio je da će konačno uhvatiti vremena za odmor u vikendici uz berbu maslina, ali i lov na lignje. Voditelj je konstatovao da već puno toga znamo o njemu te ga je upitao 'ima li nešto što ne znamo'.

- Ima još puno toga! Ali o tome ja neću govoriti - uzvratio je glazbenik.

Ovo je prvi njegov intervju otkako su krenula nagađanja da je u vezi s Hanom Huljić (31), ćerkom muzičara Tončija Huljića. Nedavno su 'izašli' i tračevi da je Hana trudna, ali je Grašo brzo demantovao i te priče.

- Prvi put čujem za to. Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita - rekao je pjevač kroz smijeh.

Petar Grašo, Hana Huljić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram, Printscreen

(kurir.rs/24satahr/tportal)

Komentari / 0

Ostavite komentar