Џони Деп долази у Београд као гост српског глумца!

Прослављени холивудски глумац Џони Деп долази следеће недеље у Београд поводом промоције првог анимираног серијала произведеног у Србији "Пафини", у продукцији компаније "Архангел студија", а креираног у "Јерволино студиосу" (ИЕС).

Забава 15.10.2021 | 19:06
Џони Деп долази у Београд као гост српског глумца!

Суперстар ће током посете Србије отворити "ИЕС студио", у коме ће радити српски уметници.

- Веома сам срећан због тога што сам, упркос непредвиђеним дешавањима у свету, успео да одржим обећање које сам дао прошле године, а то је да ће Џони Деп доћи у Београд, и то као наш гост. Једва чекам да заједно са њим и Милошем Биковићем, као нашим стратешким партнером, јавности у Србији представимо оно на чему смо радили у протеклих годину дана - рекао је Андреа Јерволино, директор и оснивач продуцентских компанија "Јерволино & леди Бакарди ентертејнмент" и "Јерволино студиос".

Током београдске посете Џони Деп, Андреа Јерволино и леди Моника Бакарди, као и Милош Биковић, представиће свој најновији заједнички пројекат реализован уз подршку Министарства културе и информисања Републике Србије. Ово је наставак дугорочне сарадње коју Деп има са филмском и телевизијском продукцијском кућом "Јерволино & леди Бакарди ентертејнмент", матичном компанијом "Јерволино студиос" из Србије.

Славни глумац воли нашу земљу, где је снимао свој нови филм "Минитмата".

- Обожавам Србију и Србе - изјавио је прошле године у Монте Карлу Деп. Он је први пут у Србији био 1992. године, а видели смо да добро барата нашим псовкама кад је на Фесту представљен документарац "Крека: Ловац на снове". "Је*и га! Хајдемо да се напијемо!", "Како си?" и "Волим те" део су његовог вокабулара.

Чувени Џек Спероу у филму који промовише позајмио је глас птици Пафин. Анимирани серијал је микс комедије и апсурда и има чак 250 епизода у трајању од по пет минута.

Svetski dan boksa, konferencija za medije, Miloš Biković
фото: Александра Чолић

(Курир.рс Фото: Профимедиа)

Коментари / 0

Оставите коментар