Džoni Dep dolazi u Beograd kao gost srpskog glumca!

Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep dolazi sledeće nedelje u Beograd povodom promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji "Pafini", u produkciji kompanije "Arhangel studija", a kreiranog u "Jervolino studiosu" (IES).

Zabava 15.10.2021 | 19:06
Džoni Dep dolazi u Beograd kao gost srpskog glumca!

Superstar će tokom posete Srbije otvoriti "IES studio", u kome će raditi srpski umetnici.

- Veoma sam srećan zbog toga što sam, uprkos nepredviđenim dešavanjima u svetu, uspeo da održim obećanje koje sam dao prošle godine, a to je da će Džoni Dep doći u Beograd, i to kao naš gost. Jedva čekam da zajedno sa njim i Milošem Bikovićem, kao našim strateškim partnerom, javnosti u Srbiji predstavimo ono na čemu smo radili u proteklih godinu dana - rekao je Andrea Jervolino, direktor i osnivač producentskih kompanija "Jervolino & ledi Bakardi entertejnment" i "Jervolino studios".

Tokom beogradske posete Džoni Dep, Andrea Jervolino i ledi Monika Bakardi, kao i Miloš Biković, predstaviće svoj najnoviji zajednički projekat realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Ovo je nastavak dugoročne saradnje koju Dep ima sa filmskom i televizijskom produkcijskom kućom "Jervolino & ledi Bakardi entertejnment", matičnom kompanijom "Jervolino studios" iz Srbije.

Slavni glumac voli našu zemlju, gde je snimao svoj novi film "Minitmata".

- Obožavam Srbiju i Srbe - izjavio je prošle godine u Monte Karlu Dep. On je prvi put u Srbiji bio 1992. godine, a videli smo da dobro barata našim psovkama kad je na Festu predstavljen dokumentarac "Kreka: Lovac na snove". "Je*i ga! Hajdemo da se napijemo!", "Kako si?" i "Volim te" deo su njegovog vokabulara.

Čuveni Džek Sperou u filmu koji promoviše pozajmio je glas ptici Pafin. Animirani serijal je miks komedije i apsurda i ima čak 250 epizoda u trajanju od po pet minuta.

Svetski dan boksa, konferencija za medije, Miloš Biković
foto: Aleksandra Čolić

(Kurir.rs Foto: Profimedia)

Komentari / 0

Ostavite komentar