Тања Савић била са Станивуковићем у вези?!

Вест која је одјекнула у домаћим медијима, а коју је први објавио портал 24седам, везана је за певачицу Тању Савић и градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића. Како смо сазнали, њих двоје су били у вези, а извор близак политичару открио је и детаље те романсе.

Забава 14.10.2021 | 17:25
Тања Савић била са Станивуковићем у вези?!

Интернетом сада кружи и снимак који доказује да се Савићева и овај политичар и те како добро познају. На социјалној платформи "Јутјуб", на певачицином каналу, налази се видео на ком се види како она позива Станивуковића да изађе са њом на бину.

- Хоћеш ли да гостујеш у мом споту? - упитала га је на бини певачица, на шта се он осмехнуо и наручио песму "Полудела".

<п цласс="имаге-соурце">Принтсцреен/YоуТубе, Тања Савиц

<фигцаптион>  <див цласс="wтгЛазyWраппер" дата-wтг-лазy="11"> <див ид="wтгЛазy-2" цласс="w2г wтгЛазy-2-лоадед">  <п дата-wтг-лазy="8">Пре тога, Тања је певала "Златник", када јој се на бини придружио Драшко. Ухватила га је за руку, све време му се смешкала, а на бини су се и грлили пред свима.

<п дата-wтг-лазy="8"><имг срц="хттпс://24седам.рс/дата/имагес/2021-10-14/193964_тања-савиц-драско-станивуковиц-3_ф.јпг?тиместамп=1634162400" алт="Након што је откривена љубавна веза Тање Савић и Драшка Станивуковића, испливао и снимак: О једном детаљу брује сви! (ВИДЕО)" />

<п дата-wтг-лазy="12">Извор близак Стнивуковићу  испричао је за <стронг>24седам детаље везе са Савићевом.

<п дата-wтг-лазy="13">Наиме, романса Тање и Драшка почела је у јануару ове године, а заједно су боравили на Јахорини са пријатељима око три месеца од тада. Како је певачица била у деликатној ситуацији због проблема са супругом Душком Јованчевићем који јој је одвео децу у Аустралију 2020. године, али и пошто је Станивуковић био у стабилној вези, њихову љубав су строго крили све до последњег тренутка, када су после неколико месеци одлучили да се више не виђају. Наш извор објашњава и то да певачица и млади политичар, који је одувек мамио уздахе жена, нису имали праву везу, већ да су се виђали "полуобавезно".

<див цласс="wтгЛазyWраппер" дата-wтг-лазy="15"> <див ид="wтгЛазy-3" цласс="w2г wтгЛазy-3-лоадед">  <фигуре цласс="сингле-неwс-имг" дата-wтг-лазy="14"><имг срц="хттпс://24седам.рс/дата/имагес/2021-10-14/193962_тања-савиц-драско-станивуковиц-1_ифф.јпг?т=1634219258" /> <п цласс="имаге-соурце">Принтсцреен/YоуТубе, Тања Савиц

<фигцаптион>  <п дата-wтг-лазy="16">Такође, она је долазила у Бањулуку, те су их и тамо виђали заједно у луксузним ресторанима. Наш извор, као један од доказа њихове блискости, подсетио је управо на тренутак који сада кружи интернетом, а то је видео где су они заједно на бини.

<п дата-wтг-лазy="16"><ифраме срц="//www.yоутубе.цом/ембед/О13МГyxрРП8" wидтх="560" хеигхт="314" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен">

<п дата-wтг-лазy="16">Подсетимо <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3787527/једна-је-јована" таргет="_бланк" рел="ноопенер">водитељка Јована Јеремић у емисији "Папарацо лов" рекла је како је певачица Тања Савић у вези са младим, босанским политичарем, а сада је отишла и корак даље, те открила детаље до сада тајне романсе.

<п цласс="тxт">- Чула сам, ево ексклузива, да је један млади политичар био са Тањом Савић у тајној љубавној вези - рекла је Јована, а потом открила одакле је политичар.

<п цласс="тxт">- Није из Србије, из Босне је и није Додик - рекла је загонетно Јеремићева у емисији.

<п цласс="тxт">- Све се то десило на Јахорини док је он био у вези за другом женом и пукло је када је тај политичар ушао у другу, тачније трећу везу. Летњу авантуру -

<п цласс="тxт">Јована се ту није зауставила, већ је сада открила и следеће:

<п цласс="тxт">- Имам информацију с ким је била, али нећу открити његово име. Знам и кад и где су се састајали. Он је тада био заузет, имао је девојку. Проблем је што ја све знам - објаснила је Јована и у свом стилу закључила: Ј*** луд збуњеног. Сјахао Курта да узјаше Мурта.

<п цласс="тxт"><имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-10-14/10142021042857.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="685" />

<п цласс="тxт">(24седам.рс/курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Боки

14.10.2021 16:51

Па шта, млади људи, без обавеза?

ОДГОВОРИТЕ