Tanja Savić bila sa Stanivukovićem u vezi?!

Vest koja je odjeknula u domaćim medijima, a koju je prvi objavio portal 24sedam, vezana je za pevačicu Tanju Savić i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića. Kako smo saznali, njih dvoje su bili u vezi, a izvor blizak političaru otkrio je i detalje te romanse.

Zabava 14.10.2021 | 17:25
Tanja Savić bila sa Stanivukovićem u vezi?!

Internetom sada kruži i snimak koji dokazuje da se Savićeva i ovaj političar i te kako dobro poznaju. Na socijalnoj platformi "Jutjub", na pevačicinom kanalu, nalazi se video na kom se vidi kako ona poziva Stanivukovića da izađe sa njom na binu.

- Hoćeš li da gostuješ u mom spotu? - upitala ga je na bini pevačica, na šta se on osmehnuo i naručio pesmu "Poludela".

Printscreen/YouTube, Tanja Savic

 
 

Pre toga, Tanja je pevala "Zlatnik", kada joj se na bini pridružio Draško. Uhvatila ga je za ruku, sve vreme mu se smeškala, a na bini su se i grlili pred svima.

Nakon što je otkrivena ljubavna veza Tanje Savić i Draška Stanivukovića, isplivao i snimak: O jednom detalju bruje svi! (VIDEO)

Izvor blizak Stnivukoviću  ispričao je za 24sedam detalje veze sa Savićevom.

Naime, romansa Tanje i Draška počela je u januaru ove godine, a zajedno su boravili na Jahorini sa prijateljima oko tri meseca od tada. Kako je pevačica bila u delikatnoj situaciji zbog problema sa suprugom Duškom Jovančevićem koji joj je odveo decu u Australiju 2020. godine, ali i pošto je Stanivuković bio u stabilnoj vezi, njihovu ljubav su strogo krili sve do poslednjeg trenutka, kada su posle nekoliko meseci odlučili da se više ne viđaju. Naš izvor objašnjava i to da pevačica i mladi političar, koji je oduvek mamio uzdahe žena, nisu imali pravu vezu, već da su se viđali "poluobavezno".

 

Printscreen/YouTube, Tanja Savic

 

Takođe, ona je dolazila u Banjuluku, te su ih i tamo viđali zajedno u luksuznim restoranima. Naš izvor, kao jedan od dokaza njihove bliskosti, podsetio je upravo na trenutak koji sada kruži internetom, a to je video gde su oni zajedno na bini.

Podsetimo voditeljka Jovana Jeremić u emisiji "Paparaco lov" rekla je kako je pevačica Tanja Savić u vezi sa mladim, bosanskim političarem, a sada je otišla i korak dalje, te otkrila detalje do sada tajne romanse.

- Čula sam, evo ekskluziva, da je jedan mladi političar bio sa Tanjom Savić u tajnoj ljubavnoj vezi - rekla je Jovana, a potom otkrila odakle je političar.

- Nije iz Srbije, iz Bosne je i nije Dodik - rekla je zagonetno Jeremićeva u emisiji.

- Sve se to desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu -

Jovana se tu nije zaustavila, već je sada otkrila i sledeće:

- Imam informaciju s kim je bila, ali neću otkriti njegovo ime. Znam i kad i gde su se sastajali. On je tada bio zauzet, imao je devojku. Problem je što ja sve znam - objasnila je Jovana i u svom stilu zaključila: J*** lud zbunjenog. Sjahao Kurta da uzjaše Murta.

(24sedam.rs/kurir)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Boki

14.10.2021 16:51

Pa šta, mladi ljudi, bez obaveza?

ODGOVORITE