Тачно Мазалица, СНСД не руши БиХ него Српску!

У СНСД-у спремни су прокоцкати Републику Српску како би сачували себе и своју имовину - тврди Говедарица. 

Република Српска 13.10.2021 | 11:56
Тачно Мазалица, СНСД не руши БиХ него Српску!

- Да би данас неко подржао Додика и његов СНСД у својим сулудим и шизофреним намјерама по питању њиховог пројекта независности Републике Српске у оквирима Дејтонског споразума, морао би бити политички дилетант, безосјећајни преварант или неко ко сматра да ће се таквом политиком спасити од енормне корупције и афера које настају као печурке послије кише. Срђан Мазалица ми личи да је у овој првој групи за разлику од његовог партијског шефа – истакао је Вукота Говедарица, члан Предсједништва СДС. 

 Посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Срђан Мазалица рекао је Срни да ова странка тражи поштовање Устава, не разбија територијални интегритет БиХ и не ради против интереса било којег народа.

„Додику и његовој партији али и његовим коалиционим партнерима треба јасно и без икаквих предрасуда казати да не могу добити подршку за своју политику јер је то политика која Републику Српску води у нестанак“, поручио је Говедарица. 

Он је казао да су у СНСД-у спремни прокоцкати Републику Српску како би сачували себе и своју имовину те да се зато таквој политици треба одлучно супроставити. 

„Онај ко није у стању да тако нешто препозна тај или је у тешкој заблуди или свјестан непријатељ сопственог народа ради личног интереса. А зашто би они који су до изнемоглости опљачкали сопствени народ били његови пријатељи и зашто би имали слику о реалној и одговорној политици“, поручио је Говедарица. 

Члан Предсједништва СДС је казао да је тачно да је СНСД у прошлости била политичка организација која је, што директно што индиректно учествовала у свим преносима надлежности са нивоа Републике Српске на ниво Босне и Херцеговине. 

„Али то у овом моменту је мање битно. Сада је најбитније упозорити Додика и његове режимлије да се одговорна политика према народу креира на бази последица које произилазе из такве политике. Последица у овом случају је међународна интервенција која ће да изазове ванредно стање у Републици Српској. У таквом амбијенту за који Срби у Босни и Херцеговини немају савезника, може се очекивати нова међународна конференција о Босни и Херцеговини, констатује Говедарица.

„Или можда све ово Додик и ради како би призвао међународни интервенционизам који би од њега направио политичку жртву а од Републике Српске богаља који услед политичког лудила једног човјека, коме климоглавци све повлађују, губи своје прерогативе државности. Оно што представља рјешење за једну групацију која је свој огромни капитал стекла политичким утицајем, није рјешење за Републику Српску и њеног просјечног становника који се бори за свој економски опстанак“, закључио је Говедарица.

(БН)

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

Вгд&&&@@@

13.10.2021 10:13

Тако је госп.Говедарица.Ти си побједник избора 2018год.а не пејова унука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.10.2021 12:49

Немојте насједати на Милину игру увијек. Па не прави он куце и фирме да би ратовао. Стари је то бомбас. Него наставите по оном сто сте поцели и пустите њега да млати празну сламу. Не бих уопште обраћао пажњу на његово скретање са теме. Тузиластво, судови и полиција требају привести све у ланцу криминала. Па није ваљда само Зељковић(УС) и онај директор болнице у Добоју(Обренова група) одговорни. Гдје су Милини из СНСД-а? цадјо, дјајиц, сераниц, Висковић...

Name

!

13.10.2021 10:13

Управо тако!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ама

13.10.2021 10:25

Додик види да оде иза решетака. Једини спас тражи у сукобу па и рату. Пуно је себичан. Народ га не интересује

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

13.10.2021 10:58

Странци су га довезли,а сада га народ подрзава барем тако изгледа.

Name

Ре

13.10.2021 11:12

Русија, мајка, никада се он неће наћи иза решетака.

Name

АМА НАРОДЕ

13.10.2021 11:18

НМОГУ РАЗУМИТИ ЛИДЕРЕ ОПОЗИЦИЈЕ . ПА ЗАР НЕМОГУ ЗАКЉУЧИТИ ДА ДОДИК СКРЕЦЕ ПАЖЊУ СА АФЕРА ПА ВИДИТЕЛИ ВИ ДА СВАКИ ДАН УМИРЕ У ПРОСЈЕКУ 20 ОСОБА А ВАШУ ПАЖЊУ ЈЕ УСМЈЕРИО НА КОЈЕ КАКВЕ БЕСМИСЛИЦЕ ПА ЗАР ВАМ НИЈЕ ЈАСНО ДА ЈЕ ОН ТРАЖИО ОД ИНЦКА ДА ПОВУЧЕ ОНАЈ ЗАКОН ДА БИ СЕ СВИ ОКРЕНУЛИ КА ТОМА А ОНИ ДА КРАДУ

Name

Ре за ре

13.10.2021 11:22

Русија је могла да спаси Српску крајину,није! Русија је морала да спријечи бомбардовање Србије,није! Русија није уложила ни динар у РС,могла а није? Русија није уложила вето на избор новог високог представника,могла а није!

Name

ДОДИГ ОЛБРАЈТОВА

13.10.2021 11:11

Она ГА ЈЕ ПОСТАВИЛА И ДА СРУСИ РС И СРПСКИ НАРОД.. ИЗВУЧЕ НОВАЦ ОСИРОМАСИ ЕКОНОМСКИ РАСЕЛИ УЗМЕ 5 МИЛИЈАРДИ.. ГЛУМИ ПАТРИОТЕ ТО МОЗЕ ДА РАДИ САМО ПЛАЋЕНИ.. ОН ЈЕ БОЛЕСНИК ЗА ПАРАМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док Холидеј

13.10.2021 12:13

РЕ ЗА АМА НАРОДЕ Свака част на коментару ово је све договорени сценарио са циљем да се уништи или да се још узме надлежности од РС. а за узврат да додика и његове криминалце недирају. То многи невиде а нарочито пензионери који у њему виде бога управо су добили пар марака повишицу.

Name

Wебмастер

13.10.2021 13:41

Индикатвно и истинито.

Name

Приједорцанин М.

13.10.2021 13:44

Ти Холидеј немој да вредјас пензионере то је нај цаснија и постенија популација а за разлику од ових на власти и нај сколованија

Name

Ванга

13.10.2021 11:19

Бурли не треба никаква потврда да је ЛУД! ПОЛУДИО је јер не зна како се спасити од затвора и како спасити опљачкану имовину и новац на разним рачунима! Тешка шизофренија и тешки облик биполарне личности! Ко овог није свјестан, нема му помоћи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзомба

13.10.2021 11:34

Он це да побегне а сопствени народ це да уведе у рат да би он спасио своје украдене милијарде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

13.10.2021 11:38

Г. Говедарица, не чува он своју имовину, он покушава сачувати, нашу имовину коју је покрао (отео) од народа и ставио у своју корист и својих најближих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Расо

13.10.2021 12:19

Презиме само говори доле издајници и продана душе .Такав му је био и отац .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

13.10.2021 12:34

Управо тако господине Говедарица. А,Мазалица,па он је залутао у политику боље да се држи своје,тако лијепе струке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБ РОЦК

13.10.2021 19:31

И зато имају пуну подршку међународне заједнице и више од 50%српског бирачког тијела

ОДГОВОРИТЕ