Полицијска акција у кантону Сарајева и Источног Сарајева

Од јутрос се одвија велика полицијска акција кодног назива "Контакт", по налогу Тужилаштва КС, а у току су хапшења више особа на подручју Кантона Сарајево и Републике Српске.

Република Српска 13.10.2021 | 07:33
Полицијска акција у кантону Сарајева и Источног Сарајева

У акцији учествују припадници МУП-а КС и МУП-а РС, потврдила је за<спан стyле="цолор: #3598дб;"> Клиx.ба портпаролка Тужилаштва КС Азра Бавчић.

Осумњичени се терете за више кривичних дјела као што су злоупотреба осигурања, злоупотреба положаја, кривотворење исправа, превара, примање дара и других облика користи.

Особе које су мета ове акције су осумњичене да су се удружиле у групу која је у протеклом периоду фингирала саобраћајне незгоде с циљем наплате штете од осигуравајућих друштава, а при чему су имали и помоћ полицијских службеника МУП-а Кантона Сарајево.

Такође, одређени полицајци се сумњиче да су за вријеме трајања посебних истражних радњи узимали и мито за саобраћајне прекршаје у Кантону Сарајево.

Тренутно се претреси одвијају на више од 20 локација на подручју Сарајева, Источног Сарајева, Пала, Сокоца и других локација.

(Клиx) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Грађанин другог реда

13.10.2021 08:08

Земља апсурда!!! Милиони за кисеоник се узели, убили ко зна колико људи, а хапсе за 20 марака. Хахаха, браво!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.10.2021 08:53

Глуп си !

Name

СОКОЛАЦ

13.10.2021 08:59

ЦЕНТАР ДРОГЕ ЈЕ СОКОЛАЦ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Едо

13.10.2021 10:21

Колико је људи заплакало сто су им ствари покрадене и онда само одвуцене преко брда. Оваквин заједничким акцијама се то колико толико сузбија а Миле би то све зауставио и погуро би мафију да свако краде у свом тору.. Најгоре, опозиција би то исто све подржала ал не смије

ОДГОВОРИТЕ