Бивша Моделсица доживела нервно растројство: Од посланице до психијатрије!

Невена Стаменковић Аџемовић (38), некадашња чланица групе "Моделс", синоћ је око 21.30 часова примљена у болницу Лаза Лазаревић. Она је у жижи јавности досад више пута била због свог турбулентог живота.

Забава 12.10.2021 | 17:42
Бивша Моделсица доживела нервно растројство: Од посланице до психијатрије!

Бивша певачица је уз пратњу патроле одвезена у болницу. Према непровереним информацијама, била је под дејством недозвољених супстанци. Она је доживела нервно растројство, због чега је њена мајка звала Хитну помоћ, која је звала полицију за асистеницију.

Nevena Adžemović <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: АЛЕКСАНДАР ЈОВАНОВИЋ

Невена је својевремено била посланица у Скупштини Србије као члан странке Нова Србија, о чему се тада нашироко полемисало у јавности. Пре пар година се причало да је доживела физичко насиље од своје мајке у њиховом породичном стану на Новом Београду, где још живе и Невенин тата и њен син Растко, што је бивша моделсица потом демантовала.

Њен бивши супруг Срђан Аџемовић ухапшен је пре седам година на Звездари због нелегалног поседовања оружја, што је Невени тада тешко пало.

Не бих да коментаришем било шта што је везано за мој приватни живот, на ту тему више не желим да причам - рекла је непосредно после његовог хапшења, док је познато да му се враћала и после развода, да би напослетку ставили тачку на љубав.

Невена се са колегиницама из групе "Моделс" у више наврата појављивала у јавности у веома провокативним одевним комбинацијама о којима се дуго причало, док се често полемисало о њиховим гласовним способностима.

- Тренутно живим од финансијске помоћи свог оца, јер од те алиментације коју добијам од бившег мужа тешко да бих могла да живим. Мој тата издржава и мене и Ивану (сестру Синди). Толико сам се добро удала и развела, да ми није оца, не знам шта бих радила - причала је 2018. године Невена.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2017/07/05/10/1230295_немања-панциц-немања-панциц_фф.јпг?вер=1634018528" алт="Невена Аџемовић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: НЕМАЊА ПАНЧИЋ

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар